Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:45 27.06.2018 В`ялені кабачки з часником та м`ятоюНе принимайте на свой счет ничего... Кроме денег Сезон консервації прискакав галопом – достигає все і одразу. Першими з овочів пішли кабачки і огірки, тож сьогодні я з цікавим рецептом в»ялених кабачків. Це таке собі баловство, але баловство смачне, корисне, яке взимку так яскраво нагадає літо. На 1 баночку 330мл: 3-4 невеликих кабачка чи цукіні 3-4 зубчики часнику 1ч.л. сушеної м'яти 0,5ч.л. солі крупного помолу 100-150мл олії Пам'ятаємо - цукіні менш водянисті ніж кабачки, тому їх може знадобитися менше. Ріжемо тоненькими кільцями 1-2 мм, викладаємо на тарілку і ставимо в мікрохвильову на 4 хвилини при максимальній потужності, після цього всі кружальця перевертаємо на другий бік і знову ставимо на 4 хвилини при максимальній потужності. Більше кабачки не перевертаємо, а просто даємо постояти поза мікрохвильовою одну хвилину, щоб пара вийшла. Далі знову так само 4 хвилини при максимальній потужності і дивимось – готові кабачки мають бути сухими, але не ламкими а гнучкими. Я роблю в двох тарілках для швидкості всього процесу. Тоді ми їх викладаємо в стерилізовані банки чергуючи: кабачки, кілька пластинок часнику, кілька дрібок солі і трішки м'яти. Так викладаємо до верху, щільно втрамбовуємо рукою. Якщо залишилося кілька не допечених кружалець, викладаємо їх на самий верх. Доводимо олії до першої появи димка і обережно заливаємо в банку до верху. Олія дуже гаряча, вона буде пінитися і просмажить недопечені кабачки. Закриваємо стерилізованими кришками і даємо повністю охолонути. Такі кабачки можна класти на бутерброди, додавати до дівчачих салатів, а можна просто їсти – із задоволенням! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! А це хтось раптом забувся рецепт – наша підбірка консервації: Закусочний джем з перцю ( це реальна бомба) Маринований болгарський перець Слива у пряному сиропі з часником Малосольні помідори італійської матусі Тетяна Хвиль Переглядів: 1546
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |