Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 21:50 01.09.2016 Закусочний джем з гіркого перцюУмную женщину мужчина почти не ощущает на своей шее. Продовжуємо тему заготовок. Чого тільки не придумають гурмани-французи! Як вам, наприклад, джем з гострого та болгарського перців? Повірте, це не просто дуже смачно, це дууууже смачно, ну якщо ви любите експерименти. А я такі речі просто обожнюю. Уявіть, хрусткий багет, зверху домашня малосольна бринза (рецептом поділюся найближчим часом), а вінчає це пікантний джем з перцю!!! Ммммм, я готова таке їсти щодня. Правда мій чоловік цей джемчик поважає все-таке до м’яса, особливо до реберець-гриль. Якщо ніхто не проти, приступимо. На 2 баночки по 200мл: 600гр. болгарського перцю 3 стручка гіркого перцю 120гр.цукру 3ст.л.оцту Солі і води в цьому рецепті немає. Миємо і чистимо весь перець від насіння і перетинок, особливу увагу приділяємо гіркому перцю, інакше буде неїстивно-гостро (я роблю це в рукавичках). Пробиваємо блендером. Викладаємо в каструльку цукор, додаємо пюре з перців, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до ледь помітного кипіння і, постійно помішуючи, варимо 30 хвилин. За 5 хвилин до кінця варки додаємо оцет. Підготовлені банки стерилізуємо і в ще гарячі викладаємо джем. Зберігається джем довго, але в нас така порція більше як на місяць не затрималася, тому мушу повторити на біс, і неодноразово. Готувати легко, а готувати для близьких ще приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 742
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |