Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (3625)

Торт "Жіночі примхи" (4440)

На Рівненщині 87 жителів Сарненського району повернуть у бюджет понад 700 тис. грн незаконно отриманих субсидій (2395)

У Рівному побили директора ринку (2099)

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (2175)

У Рівненському районі із ножовими пораненнями госпіталізовані троє молодиків (1593)

Лінива капуста (рецепты) (8592)

Рівненщину відвідав Олег Ляшко (1361)

Графіки і маршрути громадського транспорту у Рівному на вихідні (1273)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (1576)

На Рівненщині сталася сутичка між правоохоронцями і бурштинокопачами (1400)

На Рівненщині брат зарізав брата (1439)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (1450)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (1448)

На Рівненщині затримали винуватця смертельної ДТП, який зник із місця пригоди (1378)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (1444)

Через двадцять днів обласна рада може отримати нового голову (новости) (1364)

На Рівненщині відбулося масштабне свято (1177)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (1312)

Небезпека для маленьких рівнян (1176)

#Рецепти
Маринований болгарській перчик
Тетяна Хвиль
12:33 25.08.2016

Маринований болгарській перчик

В пору заготовок не можу не поділитися рецептом маринованого болгарського перцю, яким користуюся страшно сказати скільки років. Дуже насичений маринад трохи згладжує специфічний смак перцю, але в сукупності це дає дуже вдалий результат.

На 4 банки по 0,5л:

2 кг болгарського перцю

1ст.цукру

1ст.олії

1ст.оцту

Відразу зауважую – в маринаді вода та сіль відсутні повністю!

Перець, миємо, чистимо від насіння та перетинок, ще раз миємо і нарізаємо смужками. В великій каструлі доводимо до кипіння воду (приблизно 5 літрів). Як тільки закипить, вкидаємо смужки перцю, чекаємо поки ще раз закипить і тримаємо 5 хвилин. Це називається бланшування.

Для маринаду цукор, олію та оцет доводимо до кипіння.

В стерилізовані банки складаємо перець, заливаємо гарячим маринадом, даємо охолонути.

Тоді підготовлені банки стерилізуємо 15 хвилин. Зберігати можна при кімнатній температурі.

Дуже смачний гарнір до м’ясних страв або до сиру.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Маринований болгарській перчик

Маринований болгарській перчик

Маринований болгарській перчик

Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Переглядів: 274

Додайте коментар:

защитный код
На Рівненщині встановлюються обставини загибелі новонародженої дитиниНа Рівненщині встановлюються обставини загибелі новонародженої дитини (483)
Поліцейські розслідують факт неналежного виконання обов’язків березнівськими медиками...
На Рівненщині почнуть штрафувати паліївНа Рівненщині почнуть штрафувати паліїв (895)
Сьогодні відбувся брифінг, щодо ситуації пожеж в природних екосистемах Рівненської області....
У Рівному невідомі вбили касира: інспектори-криміналісти працюють на місці злочинуУ Рівному невідомі вбили касира: інспектори-криміналісти працюють на місці злочину (409)
Подія сталася сьогодні, восьмого листопада, на території навчального центру Рівненського державного центру зайнятості. Зловмисники викрали гроші, а касира застрелили. Поліцейські у злочині підозрюють ...
На Рівненщині п’яний водій скоїв смертельну ДТП: загинула 16-річна дівчинаНа Рівненщині п’яний водій скоїв смертельну ДТП: загинула 16-річна дівчина (609)
Дорожньо-транспортна пригода з трагічними наслідками сталася учора, 28 жовтня, близько дев’ятої години вечора....
Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка на дорозі у Рівненському районіПоліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка на дорозі у Рівненському районі (367)
До поліції учора, 31 жовтня, близько 22:30 надійшло повідомлення, що на вулиці Сморжівська села Зоря лежить чоловік без ознак життя....
«Рівнегаз» повідомляє - стандартні умови починають діяти для побутових споживачів«Рівнегаз» повідомляє - стандартні умови починають діяти для побутових споживачів (206)
У рахунках за жовтень, вперше для споживачів – фізичних осіб, почне застосовуватись приведення до стандартних умов обсягів спожитого газу....
Троє лікарів з Рівненщини – претенденти на відзнаку «Орден Святого Пантелеймона»Троє лікарів з Рівненщини – претенденти на відзнаку «Орден Святого Пантелеймона» (397)
9 серпня 2019 року, у день Святого великомученика Пантелеймона, у Києві відбудуться традиційні урочистості з нагоди відзначення українських і закордонних медиків. Їх буде нагороджено Орденом Святого П...
Де у Рівному перекриватимуть дорогуДе у Рівному перекриватимуть дорогу (144)
Увага! У місті Рівному буде перекрито рух по вулиці Соборній поблизу Луцького кільця...

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!


ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.