Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:55 20.12.2018 Салат «Мимоза»Зачем принимать близко к сердцу то,что можно послать в задницу? В часи мого дитинства головними салатами на новорічному столі були: олів»є, «шуба» і мимоза. І якщо «шубу» я не змогла трансформувати в щось сучасне (було більше десятка спроб!), то олів»є і мимоза з успіхом цей шлях пройшли. Олів»є покажу наступного року, а рецепт мимози – будь ласка, ловіть: На 4 порції: 1 банка консерви в олії (скумбрія, сардина, горбуша) 1 середня морква 2 яйця 1 плавлений сирок (100гр.) 1 середня цибулина 1ч.л.цукру 1с.т.л. оцту 6% 200мл майонезу Зелена цибуля для подачі Дрібно нарізаємо цибулю, присипаємо цукром, поливаємо оцтом і сильно відтискаємо руками, даємо прийти до тями хвилин 20. Промиваємо холодною водою. Варимо моркву, яйця. Моркву тремо на дрібну тертку. У яєць білки відділяємо від жовтків і окремо натираємо на дрібну тертку. Сирок теж тремо, а щоб він не лип до тертки – трошки змазуємо тертку олією. З консерви виливаємо олію, рибу розминаємо виделкою і викладаємо в салатник або креманки (для індивідуальної подачі). Зверху кладемо цибулю, моркву, тертий сирок, білок. Кожен шар тоненько змазуємо майонезом, зверху присипаємо тертим жовтком і зеленою цибулею. Здається – замінили картоплю на плавлений сирок і зовсім інша історія, наша історія! А це ще кілька страв на вибір: Терин з печінки та винного желе Курка в медово-гірчичному соусі Курка в лимонно-медовій глазурі Скумбрія-гриль з соусом гремолата Тетяна Хвиль Переглядів: 977
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |