Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (17076)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (2128)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (2072)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (1779)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (1773)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (1762)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (1749)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (1729)

Ванільне морозиво з пармезаном (1698)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (1703)

Закуска із запечених баклажанів (1689)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (1677)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (1630)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (1630)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (1651)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (1637)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (1547)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (1541)

Баклажан-кебаб в духовці (1526)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (1513)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Риба по-французькі
Тетяна Хвиль

01:51 18.03.2016

Риба по-французькі

Сижу в печальке, звоню подруге: "Привет, че вечером будешь делать?" Ответ: "Судя по твоему голосу, водку с тобой пить."

Пам’ятаю страву зі свого дитинства – м’ясо по-французькі, це картопля, цибуля, м’ясо заливалися чим по-більше майонезом і зверху трохи присипалися сиром. Таке чудо вважалося святковою стравою, дуже вишуканою серед простих людей.

Сьогодні теж таке готують, і я не виняток, правда у мене з’явилося кілька кулінарних знань та звичок, тому рецепт трансформувався, став менш шкідливим та більш вишуканим. А сьогодні подібний рецепт, правда дуже спрощений – це риба по-французькі. Два три інгредієнта та два рухи – і прекрасний обід готовий.

На 4 порції:

500гр.філе риби

4 середні картоплини

200мл вершків 10%

50гр.твердого сиру

сіль, перець

Я намагаюсь не купувати готове філе, а беру рибу і сама філерую, цього разу була тріска. Рибу підготовили, порізали порційно, посолили, поперчили. Картоплю почистили, помили і нарізали тоненькими кільцями, я в таких випадках використовую тертку-мандоліну, дуже зручні річ.

Змазуємо олією форму для випічки, викладаємо картопляні лусточки, солимо, перчимо, зверху викладаємо рибу, заливаємо все вершками. Ставимо в духовку при 180С° на 30 хвилин, потім присипаємо тертим сиром і запікаємо ще хвилин 10-15.

Подавати гарячим з маринадами або соліннями. В страву можна додавати цибулю, часник, трави, а вершки замінити нежирною сметаною – це все буде на совісті вашої фантазії. Мені ж хотілося ніжності і вершковості.

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Риба по-французькі

Риба по-французькі

Риба по-французькі


Переглядів: 524


Додайте коментар:

защитный код

У Рівному безкоштовно обстежуватимуть на меланомуУ Рівному безкоштовно обстежуватимуть на меланому (18)
В понеділок, 13 травня, в Рівненському обласному шкірвендиспансері можна буде отримати кваліфіковану консультацію спеціалістів щодо захворювань, пов'язаних з раком...
У Рівному жінка поцупила скриньку для пожертвУ Рівному жінка поцупила скриньку для пожертв (23)
22 квітня про крадіжку скриньки для збору грошей на потреби ЗСУ до поліції повідомив 42-річний житель Рівненського...
Внаслідок ДТП у Сарнах травмувались троє осібВнаслідок ДТП у Сарнах травмувались троє осіб (23)
Автопригода сталася о 12:30 вчора, 22 квітня, на вулиці Європейській у Сарнах...
Лікарням Рівненщини передадуть медичне обладнанняЛікарням Рівненщини передадуть медичне обладнання (29)
Члени постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства (голова - Юрій Білик) погодили передачу нового медичного обладнання, яке було придбане за кошти обласного...
Безпека праці – право та обов’язок кожногоБезпека праці – право та обов’язок кожного (45)
Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006 щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони...
У Рівному поліцейські вилучили майже кілограм психотропів: закладчика затриманоУ Рівному поліцейські вилучили майже кілограм психотропів: закладчика затримано (25)
Загалом у 28-річного раніше судимого рівнянина вилучили майже 150 закладок із небезпечними наркотиками: їх вартість за цінами «чорного» ринку становить орієнтовно півмільйона...
У 8 закладах Рівненщини можна отримати медичну допомогу при інсультіУ 8 закладах Рівненщини можна отримати медичну допомогу при інсульті (32)
Інсульт – це небезпечне серцево-судинне захворювання, порушення мозкового кровообігу, яке вимагає невідкладної діагностики та...
На одному з найбільших підприємств 
Рівного передавали дрониНа одному з найбільших підприємств Рівного передавали дрони (34)
На виробництві рівненського льонокомбінату секретар Рівнеради Віктор Шакирзян спільно з працівниками підприємства передали більше десятка дронів для 8 військових...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.