Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:49 31.07.2017 Кокосові сирникиПовзрослел — это когда боишься стоматологов, не потому что больно, а потому что капец дорого Ранок починається не з кави. Саме такий напис був рекламному банері одного з рівненських магазинів сантехніки. І ви знаєте, вони праві. Ранок у кожного починається по-різному, але без сумніву – смачний та корисний сніданок – запорука вдалого дня! Наша сім»я дуже любить сирники. І поки ще моя дитина їсть парові сирнички, я вже експериментую над іншими смаками. Сирниками здивувати важко, але можна спробувати. Сьогодні кокосові сирники без пшеничного борошна та манки. Прекрасний варіант для людей з непереносимістю глютену, ми просто візьмемо борошно кокосове. А для мам – шикарний варіант нагодувати маленьких ласунів таким корисним творогом! Своїм експериментом я задоволена абсолютно, однозначно рекомендую і вам. На 4 великі порції: 500гр. творогу (у мене домашній) 70гр.кокосової стружки 3 яйця 0,5ч.л.розпушувача 70гр.цукру Для початку готуємо кокосове борошно – кокосову стружку подрібнюємо в кавомолці. Творог розминаємо до однорідного стану. Додаємо до творогу яйця, борошно, розпушувач та цукор, замішуємо тісто. Тісто має бути доволі щільним, тому що кокосове борошно дуже сильне вбирає вологу, але для цього тісто треба залишити в холодильнику не менше ніж на 2 години. Це зручно зробити ввечері, а зранку швиденько підсмажити. З готового тіста формуємо сирники, паніруємо їх в чому забажаєте, можна подрібнити кукурудзяні пластівці або вівсяні, можна взяти манку, а можна просте борошно. У мене звичайне борошно, його знадобиться буквально столова ложка, оскільки ми тільки злегка припорошуємо сирники. У тіста доволі щільна структура, тому паніровки потрібно не багато, але готові сирники мають дуже ніжну консистенцію. Обсмажуємо на олії з двох боків, викладаємо на паперову серветку, щоб увібрати зайву олію. Подаємо відразу, можна присипати цукровою пудрою, але тут треба дивитися, оскільки кокосовий присмак додає відчуття солодкості, хоча цукру ми поклали мало. Думаю, що токай сніданок прийдеться малим вредам (і не тільки) до смаку! Готувати легко, а готувати для близьких ще й цікаво!!! А це ще кілька варіантів для дітей: Корисні булочки для гамбургерів Гарячій шоколад з домашнім маршмелоу Полуничні кнелі в карамельній глазурі Тетяна Хвиль Переглядів: 900
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |