Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

Дорогу М-06 від Києва до Рівного включили до перших ділянок програми державно-приватного партнерства у дорожній галузі (3173)

Мотопомпи та бурштин вилучили поліцейські на Рівненщині (2428)

У Рівному травмувався водій легковика внаслідок зіткнення із напівпричепом вантажівки (2370)

Бытовой ковролин — уют и комфорт в вашем доме (2276)

Мотопомпу та майже дев’ять кілограмів бурштину вилучили на Рівненщині (2151)

Салат з оселедця та квасолі (2249)

Американська класика - брауні (2241)

Хто перемагає на виборах у Рівному? (2208)

На трасі «Київ-Чоп» під колесами вантажівки загинув житель Рівненського району (2167)

Рівненська міська ТВК оголосила результати виборів міського голови Рівного (2186)

На Рівненщині оперативники викрили неповнолітнього крадія грошей зі скриньок у соборі (2175)

Гарячий шоколад (2170)

У Володимирецькому районі загинув неповнолітній мотоцикліст (2168)

З понеділка на Рівненщині побільшає «червоних» зон (2138)

На Рівненщині в прикордонні викрито нелегальний цех з обробки бурштину (2128)

Як Рівненська міська ТВК визначала результати виборів депутатів Рівненської міської ради (2090)

Здобунівчанин ножем поранив дружину (2088)

На Рівненщині поліцейські встановлюють особу загиблого внаслідок ДТП (2078)

У Рокитнівському районі у ДТП постраждали водій та пасажир мотоцикла (2054)

В Рівному внаслідок ДТП загинув водій легковика (1826)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новиниПопулярне Рекламна газета "Об`ява"
#Рецепти
Яблучний самбук
Тетяна Хвиль
12:50 24.11.2014

Яблучний самбук

Счастливое замужество — это когда смотришь на проходящего мимо офигительного парня, смотришь, смотришь и думаешь: "Блин, куртка классная, надо мужу такую купить! "

Самбук – це ніжний фруктовий мус з додаванням желе та збитих білків. Робиться переважно з яблук та слив, оскільки ці фрукти найкраще піддаються збиванню з білком, так би мовити «метод пастили». Я такий десерт планую робити на новорічний стіл, оскільки він малокалорійний (в порівняні з тортами так точно) і дуже швидко робиться.

На 6 порцій по 180мл

Запікаємо 4-5 великих яблук до готовності. Виймаємо м’якоть, протираємо її через сито або пробиваємо блендером до стану пюре. Я залишила просто так, щоб в готовому десерті траплялися шматочки фруктів.

Заливаємо водою 10гр.желатину, залишаємо, щоб набухнув. Води додаємо десь 30мл.

Викладаємо яблучне пюре в чашу міксера, додаємо 4 білки і починаємо збивати. Як тільки маса збільшиться в об’ємі, додаємо 2ст.л.цукрової пудри і збиваємо далі. В результаті маємо отримати білу пухку масу, яка чимось нагадує зефір. Я намагалася показати як це має бути на фото, зліва направо.

Підігріваємо желатин, щоб він повністю розчинився. Починаємо його додавати до білкової маси по стіночці посудини, постійно збиваючи. Як тільки додали весь желатин, збиваємо ще хвилину.

Збиваємо 100мл вершків (від 33%) до стійких пік. В оригінальному рецепті було вказано 200мл, в мене цього разу стільки не було, нову пачку відкривати було шкода, тому додала 100мл. На смаку це ніяк не відобразилося, вершковий присмак відчувався, тільки виграли в калоріях. Але якщо є бажання можна додати і 200мл.

Акуратно, за допомогою лопатки вмішуємо вершки в яблучно-білкову масу. Викладаємо по креманкам і ставимо в холодильник на 2-3 години. Готово.

Дуже ніжна, повітряна структура, нагадує пористий шоколад. Враження, немов тисячі бульбашок лопають на язику. Дуже смачний та нарядний десерт. Якщо взяти зелені яблука, то він буде абсолютно білий, ну зовсім новорічний!

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Яблучний самбук

Яблучний самбук

Яблучний самбук


Переглядів: 279


Додайте коментар:

защитный код

Гарбузовий крем-суп з болгарським перцемГарбузовий крем-суп з болгарським перцем (436)
...
Що передбачають обмеження «червоної» зони для жителів Рівненщини?Що передбачають обмеження «червоної» зони для жителів Рівненщини? (428)
З 26 жовтня на території усієї Рівненської області діятиме «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань ТЕБ і НС...
Відкрите звернення працівників Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука до громади РівненщиниВідкрите звернення працівників Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім.В.Поліщука до громади Рівненщини (508)
Незважаючи на всі провокації, працівники закладу залишаються поза політикою і продовжують виконувати свою роботу...
Смертельний наїзд на пішохода на трасі «Київ-Чоп»: поліцейські розслідують ДТПСмертельний наїзд на пішохода на трасі «Київ-Чоп»: поліцейські розслідують ДТП (178)
Повідомлення про загиблого в автопригоді в селі Федорівка Рівненського району надійшло на спецлінію 102 учора, 26 жовтня, о 19:20...
У Рівному на будівництві стадіону травмувався чоловікУ Рівному на будівництві стадіону травмувався чоловік (96)
27 жовтня о 12:20 на спецлінію 102 надійшло повідомлення, що у приймальне відділення Рівненської міської лікарні доставили без свідомості та із численними травмами чоловіка, які він отримав на будівни...
У Рівненській області 7 лікарень безоплатно лікують інсульт за договором із НСЗУУ Рівненській області 7 лікарень безоплатно лікують інсульт за договором із НСЗУ (17)
Лікування інсульту в Україні є повністю безоплатне, адже входить у Програму медичних гарантій та є пріоритетною послугою серед інших програм ПМГ...
У Рівному підпалили авто підприємцяУ Рівному підпалили авто підприємця (77)
Повідомлення, що біля багатоповерхівки на вулиці Соборній горить автомобіль надійшло на спецлінію 102 сьогодні, 27 жовтня, о 01:10...
Рівненщина переходить у "червону" зонуРівненщина переходить у "червону" зону (171)
З 26 жовтня на території Рівненської області діятиме «червона» зона. Таке рішення прийняте на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово! Тут будуть цікаві новини

Наш Топ-100

ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.