Олас
Ціни на пальне АЗС "Олас"
ДП19.95 грн
А-95 преміум24.90 грн
А-9522.00 грн
А-9221.45 грн

Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

В Рівному на пішохідному переході збили бабусю з онуком (1417)

На Рівненщині знайшли немовля у шкільній вбиральні (1168)

Пікулі (1189)

Чорнично-абрикосові кекси (1141)

Кокосові сирники (1116)

В Рівному зупиниться рух тролейбуса (1111)

Володимирецькі поліцейські встановили породіллю, яка викинула немовля у вбиральню (1099)

Салат- гриль (1108)

Ск»ячаттіна із цукіні (1103)

У Рівному на вулиці знайшли артилерійський снаряд (1097)

Літній суп Таратор (Джаджик) (1090)

Морозиво з персиковою карамеллю (1076)

В Рівному патрульні виявили автомобіль, який перебуває у розшуку (1083)

Поліцейські розшукують жінку, яка загубилася в лісі Рівненського району (1082)

Через порушення правил дорожнього руху у Рівному семеро людей опинилися у лікарні (1073)

На Рівненщині шахраї вимагають гроші від імені ОДА (1064)

На Березнівщині чоловік ледве не зарізав власну дружину (1077)

На Рівненщині чоловік забив дружину до смерті (1041)

Персиковий крем-оцет для гурманів (1069)

Студенти Рівненського “Водніка” зможуть оплачувати навчання і проживання в гуртожитку зі свого смартфону (1050)

Яблучний самбук
Тетяна Хвиль
12:50 24.11.2014

Яблучний самбук

Счастливое замужество — это когда смотришь на проходящего мимо офигительного парня, смотришь, смотришь и думаешь: "Блин, куртка классная, надо мужу такую купить! "

Самбук – це ніжний фруктовий мус з додаванням желе та збитих білків. Робиться переважно з яблук та слив, оскільки ці фрукти найкраще піддаються збиванню з білком, так би мовити «метод пастили». Я такий десерт планую робити на новорічний стіл, оскільки він малокалорійний (в порівняні з тортами так точно) і дуже швидко робиться.

На 6 порцій по 180мл

Запікаємо 4-5 великих яблук до готовності. Виймаємо м’якоть, протираємо її через сито або пробиваємо блендером до стану пюре. Я залишила просто так, щоб в готовому десерті траплялися шматочки фруктів.

Заливаємо водою 10гр.желатину, залишаємо, щоб набухнув. Води додаємо десь 30мл.

Викладаємо яблучне пюре в чашу міксера, додаємо 4 білки і починаємо збивати. Як тільки маса збільшиться в об’ємі, додаємо 2ст.л.цукрової пудри і збиваємо далі. В результаті маємо отримати білу пухку масу, яка чимось нагадує зефір. Я намагалася показати як це має бути на фото, зліва направо.

Підігріваємо желатин, щоб він повністю розчинився. Починаємо його додавати до білкової маси по стіночці посудини, постійно збиваючи. Як тільки додали весь желатин, збиваємо ще хвилину.

Збиваємо 100мл вершків (від 33%) до стійких пік. В оригінальному рецепті було вказано 200мл, в мене цього разу стільки не було, нову пачку відкривати було шкода, тому додала 100мл. На смаку це ніяк не відобразилося, вершковий присмак відчувався, тільки виграли в калоріях. Але якщо є бажання можна додати і 200мл.

Акуратно, за допомогою лопатки вмішуємо вершки в яблучно-білкову масу. Викладаємо по креманкам і ставимо в холодильник на 2-3 години. Готово.

Дуже ніжна, повітряна структура, нагадує пористий шоколад. Враження, немов тисячі бульбашок лопають на язику. Дуже смачний та нарядний десерт. Якщо взяти зелені яблука, то він буде абсолютно білий, ну зовсім новорічний!

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Яблучний самбук

Яблучний самбук

Яблучний самбук

Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Переглядів: 138

Додайте коментар:

защитный код
Бешкет трьох неповнолітніх рівнянок завершився кримінальною відповідальністюБешкет трьох неповнолітніх рівнянок завершився кримінальною відповідальністю (589)
Троє неповнолітніх дівчат з’їли неоплачені продукти харчування та намагались вкрасти неоплачений товар в одному з торгових закладів міста....
Унаслідок ДТП у Рівному постраждала семирічна дівчинкаУнаслідок ДТП у Рівному постраждала семирічна дівчинка (523)
Дорожньо-транспортна пригода трапилася учора, 12 вересня, близько 22 години на вулиці Князя Володимира обласного центру....
На Рівненщині активно "працюють" шахраїНа Рівненщині активно "працюють" шахраї (662)
У Сарнах пенсіонерка оплатила «термінову операцію» шахраям...
Депутат Рівненської міської ради розкриває картиДепутат Рівненської міської ради розкриває карти (773)
...
У Рівному лікарі підвищували кваліфікаціюУ Рівному лікарі підвищували кваліфікацію (516)
З 5 по 10 вересня лікарі Рівного та області підвищували свою кваліфікацію на курсі «Підтримка життя під час травми». Організований ГО «Захист Патріотів» курс навчив їх новим підходам та алгоритмам по ...
На Рівненщині оперативно затримали нетверезого винуватця смертельної ДТПНа Рівненщині оперативно затримали нетверезого винуватця смертельної ДТП (475)
Учора, 12 вересня, поблизу міста Костополя невідомий водій збив велосипедиста, який від отриманих травм помер на місці. Винуватець ДТП з місця пригоди зник. Поліцейські оперативно затримали нетверезог...
Справа депутата КудрінаСправа депутата Кудріна (652)
Ситуація, навколо затримання депутата Рівненської міської ради Володимира Кудріна набирає обертів. Після того, як за нього було внесено заставу, у вівторок, 5 вересня була анонсована прес – конференці...
У двох ДТП на Рівненщині постраждали мотоциклісти з пасажирамиУ двох ДТП на Рівненщині постраждали мотоциклісти з пасажирами (502)
Учора, 10 вересня, в Костопільському та Зарічненському районах сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, в яких постраждало четверо осіб....

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.