Олас
Ціни на пальне АЗС "Олас"
ДП19.95 грн
А-95 преміум24.90 грн
А-9522.00 грн
А-9221.45 грн

Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (740)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (579)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (541)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (537)

У Рівному пішохід потрапив під мікроавтобус (472)

Минулої доби унаслідок чотирьох ДТП на Рівненщині постраждали п’ятеро осіб (448)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (453)

Поблизу села Клевань загинув пішохід (419)

На Рівненщині брат зарізав брата (403)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (373)

Городоцька сільська рада «напрацювала» на понад 1 млн грн втрат ресурсів (367)

На Дубенщині у ДТП постраждав рівнянин (345)

Лінива капуста (1832)

Рівненські аудитори виявили порушення у Березнівській центральній районній лікарні (322)

У Рівненській області ліквідовано черговий підпільний цех з виробництва фальсифікованого алкоголю (316)

Поліцейські оперативно затримали водія, який у Рівненському районі збив двох пішоходів та втік (290)

У Рівному на автовокзалі у чоловіка вилучили півтисячі набоїв (297)

Сьогодні у Рівному покажуть "Казку про гроші" (295)

На Рівненщині шахраї діють за допомогою смс (288)

Селян просять 40 днів не розводити свиней – аби локалізувати АЧС (289)

Яблучний самбук
Тетяна Хвиль
12:50 24.11.2014

Яблучний самбук

Счастливое замужество — это когда смотришь на проходящего мимо офигительного парня, смотришь, смотришь и думаешь: "Блин, куртка классная, надо мужу такую купить! "

Самбук – це ніжний фруктовий мус з додаванням желе та збитих білків. Робиться переважно з яблук та слив, оскільки ці фрукти найкраще піддаються збиванню з білком, так би мовити «метод пастили». Я такий десерт планую робити на новорічний стіл, оскільки він малокалорійний (в порівняні з тортами так точно) і дуже швидко робиться.

На 6 порцій по 180мл

Запікаємо 4-5 великих яблук до готовності. Виймаємо м’якоть, протираємо її через сито або пробиваємо блендером до стану пюре. Я залишила просто так, щоб в готовому десерті траплялися шматочки фруктів.

Заливаємо водою 10гр.желатину, залишаємо, щоб набухнув. Води додаємо десь 30мл.

Викладаємо яблучне пюре в чашу міксера, додаємо 4 білки і починаємо збивати. Як тільки маса збільшиться в об’ємі, додаємо 2ст.л.цукрової пудри і збиваємо далі. В результаті маємо отримати білу пухку масу, яка чимось нагадує зефір. Я намагалася показати як це має бути на фото, зліва направо.

Підігріваємо желатин, щоб він повністю розчинився. Починаємо його додавати до білкової маси по стіночці посудини, постійно збиваючи. Як тільки додали весь желатин, збиваємо ще хвилину.

Збиваємо 100мл вершків (від 33%) до стійких пік. В оригінальному рецепті було вказано 200мл, в мене цього разу стільки не було, нову пачку відкривати було шкода, тому додала 100мл. На смаку це ніяк не відобразилося, вершковий присмак відчувався, тільки виграли в калоріях. Але якщо є бажання можна додати і 200мл.

Акуратно, за допомогою лопатки вмішуємо вершки в яблучно-білкову масу. Викладаємо по креманкам і ставимо в холодильник на 2-3 години. Готово.

Дуже ніжна, повітряна структура, нагадує пористий шоколад. Враження, немов тисячі бульбашок лопають на язику. Дуже смачний та нарядний десерт. Якщо взяти зелені яблука, то він буде абсолютно білий, ну зовсім новорічний!

Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!

Тетяна Хвиль

Яблучний самбук

Яблучний самбук

Яблучний самбук

Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Переглядів: 25

Додайте коментар:

защитный код
Відзначаємо  50 років музею НУВГП  разомВідзначаємо 50 років музею НУВГП разом (201)
Все має свою історію... І навіть передісторію... Музей історії НУВГП не є виключенням у ряді музеїв історії навчальних закладів....
Міській голова Рівного зустрівся зі студентами-відмінникамиМіській голова Рівного зустрівся зі студентами-відмінниками (143)
У міській раді з нагоди Міжнародного дня студента відбулася зустріч із відмінниками навчальних закладів...
Три підводи деревини вилучили в двох районах РівненщиниТри підводи деревини вилучили в двох районах Рівненщини (214)
У Сарненському та Корецькому районах 13 листопада поліцейські групи реагування патрульної поліції викрили місцевих жителів, які підводами перевозили деревину породи сосна....
В Рівному призупиниться рух нічного тролейбусуВ Рівному призупиниться рух нічного тролейбусу (78)
Увага!!! В ніч з 16 на 17 листопада 2017 року буде тимчасово зупинено рух "нічного" тролейбуса №3....
Відбивні в сирній паніровціВідбивні в сирній паніровці (19)
Услуга “Второй шанс” недоступна. Цените с первого!...
Поліцейські розшукують зловмисника за вчинений розбій на літнє подружжя на РівненщиніПоліцейські розшукують зловмисника за вчинений розбій на літнє подружжя на Рівненщині (98)
Повідомлення про напад на подружжя у селі Моквинські Хутори, Костопільського району надійшло до поліції 14 листопада близько 19-ї години. Невідомий у балаклаві ввірвався до будинку, погрожуючи фізичн...
Дитячі сухарикиДитячі сухарики (42)
Иногда мужа от меня трясет. Все-таки я потрясающая женщина...
На Рівненщині нетверезий водій спричинив ДТП: дві жінки у лікарніНа Рівненщині нетверезий водій спричинив ДТП: дві жінки у лікарні (221)
Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду за участю чотирьох автомобілів на автодорозі Київ-Чоп неподалік села Бабин Гощанського району до поліції надійшло восьмого листопада о 18.30....

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.