Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:29 14.08.2017 Малосольні помідори італійської матусіНастоящие мужчины - это редкий, вымирающий вид. Их нужно срочно заносить в Красную книгу - в ПАСПОРТ! Сьогодні прекрасний рецепт малосольних помідор в італійському стилі. Уявіть – помідори, часник, базилік, краплинка меду і тонкий шлей спецій. Думаю, що спробувати варто неодмінно, щоб вирішити для себе – подобаються такі, чи традиційні. На 1,5 л банку: 1 кг маленький томатів-сливочок 1 л води гілочка базиліку головка часнику 1ст.л. солі з гіркою (крупний помол) 1ст.л.цукру під ніж 2ст.л. оцту (6%) 1ст.л.меду Помідори маємо, і кожну проколюємо виделкою. Часник нарізаємо пластівцями. Помідори викладаємо в банку, кожен ряд перекладаємо часником і листям базиліку. Для маринаду сіль, цукор додаємо у воду, закип»ятили, залили помідори в банці і чекаємо поки охолоне. Зливаємо напівмаринад в каструлю, доводимо до кипіння, знімаємо з вогню, додаємо мед та оцет і знову заливаємо помідори. За добу можна пробувати, якщо промаринувалися достатньо, то ставимо в холодильник. Смажена картопля і малосольні помідори – один з найсмачніших обідів, вам теж так здається? Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Ну а це підбірка рецептів для консервації: Закусочний джем з перцю ( це реальна бомба) Маринований болгарський перець Тетяна Хвиль Переглядів: 1200
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |