Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:37 02.03.2018 Пісний паштет з нута та насіння соняшникаВсе равно женщиною быть хорошо... Даже "стерва" звучить куда приятнее чем "козел" Не плюшками єдиними живе людина, тим більше, що триває Великий піст. Сьогодні якраз найпісніша (якщо можна так сказати) страва, оскільки її можна вживати у будь-який день тижня. Напрочуд смачний паштет-намазка з нута на насіння соняшника, незважаючи на малу кількість інгредієнтів, паштет має дуже насичений, яскравий смак. На 0,5 л банку: 1ст.сухого нута 0,5ст.насіння соняшника 0,3ст. Нерафінованої олії 1 пучок петрушки Сік половинки лимона Сіль, перець, паприка та щіпка сухої м»яти (опціонально) Горох замочуємо на ніч, так він швидше звариться і від нього легко відійде тверда оболонка. Зранку варимо, пробиваємо блендером або пропускаємо через м»ясорубку. Насіння підсмажуємо на сухий сковорідці, мелемо в блендері. Петрушку дрібно нарізаємо. До пюре з нута додаємо олію, спеції, приправи, мелене насіння, петрушку все добре вимішуємо. Готовий паштет можна скласти в банку або скатати «ковбаску». Мені ж більше сподобалося сформувати маленьки кульки і подавати їх з зелиним салатом і лимонною заправкою – вийшов просто розкішний обід! Готувати легко, а готувати для близьких ще йприємно!!! А це ще кілька пісних страв з нашого записничка: Оселедець в гірчичному маринаді Салат з капустою з гірчичною заправкою лимонна риба у хрумкій паніровці Тетяна Хвиль Переглядів: 944
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |