![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 22:48 06.07.2016 Солена риба- Женской дружбы нет. Это миф. - Дружбы между мужчиной и женщиной тоже не бывает... Делаем вывод - бабы недружелюбные существа. Хто не любить солону рибу? Не важно яку: оселедець, скумбрія, лосось, сьомга, з цибулькою, запашною олійкою, суть одна – це дуже смачно, просто наркотично смачно. До речі, ви знаєте як розподіляється морська риба (та, що солиться) за своєю користю? Скумбрія, оселедець, мойва, лосось. Недорогий оселедець корисніший за дорогу червону рибу, правда за умови, що риба слабосолена, а ще краще – слабо солена морською сіллю в домашніх умовах. Ну що, засолимо рибу? Пропоную скумбрію, а можна і оселедця, і мойву, і салаку, і тюльку, вибір за вами. Тузлук (соляний розчин) дуже простий, але яка смачна получається риба, я, наприклад, третій тиждень поспіль на вихідні повторюю. 2шт. – середньої скумбрії (або 500гр. дрібної риби) 500мл – води 2ст.л. – солі 1ст.л. – цукру Насипаємо сіль і цукор в каструлю, заливаємо водою, кип’ятимо, охолоджуємо. Рибу, потрошимо, промиваємо, за потреби нарізаємо шматочками, викладаємо в лоток, заливаємо розсолом. Ставимо в холодильник, через 12 годин риба готова. Тепер можна обмежитися солоною рибою з вареною картоплею, а можна замаринувати, а можна зробити салат чи закуску. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 1051
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |