Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 18:04 03.02.2019 śledzie po kaszubskuПоела сладкого — жизнь стала прекрасна... Выпилa полусладкого — вообще, зашибись! Оселедець по-кашубські, результат сподобався, особливо з картоплею, ну це і не дивно – картопля з оселедцем прекрасний тандем, а от те, що до них впишуться родзинки здивувало, не дарма мені подобається польська кухня. Головний, звичайно, оселедець, від його смаку буде залежити смак всієї страви, тому купляємо найкращий. 2 жирних, малосольних оселедця 2 середні цибулини 1 банка томатів у власному соці ( 400мл), можна взяти пасату 4-6 штук чорносливу (краще копчений) 50гр. родзинок 1ст.л. гірчиці (краще гострої) 3-4 ягоди ялівцю
1 лавровий листочок 1ст.л.цукру 3ст.л.оцту сіль, перець за смаком
Цибулю порізати кубиками, підсмажити до прозорості. Чорнослив і родзинки промити гарячою водою, чорнослив порізати, додати до цибулі. Додати томати разом з соком, відразу додаємо всі приправи, спеції, тримаємо на середньому вогні, поки все не стане кремової консистенції, приблизно хвилин 10. Пробуємо і виправляємо на свій смак. Даємо охолонути. Оселедць філеруємо, ріжемо шматочками. Викладаємо оселедець і заправку в банку шарами. Залишаємо в холодильнику на 2 доби для маринування. Мені цікаво, чи хтось спробує приготувати? Повірте, це смачно, а проте що там родзинки та чорнослив, ніхто і не здогадається!
А це ще кілька рецептів на вибір: Оселедець в гірчичному маринаді Скумбрія-гриль з соусом гремолата Тетяна Хвиль Переглядів: 700
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |