Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:15 07.04.2019 Ніжна паскаУ хорошего мужа плохой жены не бывает!!! Сьогодні рецепт моєї улюбленої сирної паски, хоча майже всі сирні я люблю, але ця стоїть настільки особливо, що приготувати її можу і просто так, не на свято. Тут всі продукти приходять термічну обробку, тому цей рецепт рекомендую усім, воно того варте! На 1 пасочку вагою приблизно 350-400гр.: 1л молока 200мл сметани 20-25% 2 яйця 125гр.масла 100гр. цукрової пудри ванільний цукор родзинки, вишня за смаком
Молоко довести до кипіння, сметану збити з яйцями виделкою, влити тоненької цівкою в молоко, дати закипіти буквально кілька секунд. Зняти з вогню і залишити не менше ніж на годину. Процідити через 2-3 шари марлі, а ще краще крізь тканину. Масло кімнатної температури збити з пудрою, додати сирну масу і збити кілька хвилин до утворення пухкої маси, за бажанням можна додати сухофрукти, горіхи. Викладаємо у форму, вистелену марлею. Я використовую квітковий горщик, він має отвори знизу, через них дуже добре відходить сироватка. Зверху ставимо вантаж і залишаємо на ніч в холодильнику. Зранку виймаємо щільну масу, прикрашаємо на свій смак. Дуже ніжна, просто якійсь сирковий десерт, корисний і смачний! Ця паска зберігається не більше доби в холодильнику.
В нашому записничку можна знайти ще й інші рецепти до пасхи, наприклад такі: Тетяна Хвиль Переглядів: 905
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |