![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 10:09 10.04.2020 Шоколадна паскаДевочка: мечтает быть любимой. Женщина: мечтает быть худой и богатой Щороку на Паску пробую один новий рецепт, цього разу – шоколадна паска з вишнею, журавлиною і білим шоколадом. Дуже смачна, в міру солодка, спеціально шматочок залишила в пакеті на 4 дні, він залишився таким м’яким і вологим. Все як і завжди просто: Тісто: 480 гр. сильного борошна, я брала Нордик 100 гр. цукру, 3 яйця, 150 мл теплої води, 165 гр. вершкового масла-помади, 1 ст.л. меду, краще акація 14 гр. свіжих дріжджів ½ ч.л. солі 30гр. темного какао Цукати, сухофрукти замочені на ніч (міцний чай, апельсиновий сік, алкоголь - що подобається) Дріжджі розтираємо з цукром, додаємо мед, воду, розмішуємо, додаємо двічі просіяне борошно з какао, починаємо заміс. Яйця змішуємо з сіллю, додаємо в тісто. Місимо хвилин 5. Тоді починаємо додавати масло маленькими частинами, я брала по чайній ложці. Вимішуємо хвилин 30-40. Даємо тісту підійти 1 годину і ще раз вимісити. Так робимо три рази, на останній раз вмішуємо наші доданки, тоді тісто лишаємо в спокої, щоб піднялося в три рази. Тісто ділимо на бажану кількість частин (у мене 4 формочки по 350мл), викладаємо у формочки на ¼ (тісто дуже гарно підходить.). Випікаємо при 170С, до проби на суху палочку, мої формочки випікалися близько 30 хвилин. Охолоджуємо на подушці, перевертаючи з боку на бік кожні 10 хвилин. Таке тісто не раджу пекти в звичайних формах – ви його не виймете, воно просто зімнеться. Сухофрукти раджу все-таки замочувати в алкоголі, я спеціально планую купити амаретто – для мене набір: вишня, журавлина, виявився ідеальним, але бракнуло присмаку алкоголю і тут амаретто буде дуууже доречно. Час замісу для міксера, для ручного замісу він буде довшим.
В нашому записничку можна знайти ще й інші рецепти до пасхи, наприклад такі: Старовинна паска на оливковій емульсії Тетяна Хвиль Переглядів: 891
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |