Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:02 24.03.2019 Тістечко «Буковинській горіх»Да что там коня на скаку... Есть женщины в наших мегаполисах — лёгким поворотом руля останавливают до тысячи автомобилей Ще одне тістечко, ну на Пасху багато солодощів не буває, а якщо це тістечко зробити у формі яйця, то і весь антураж буде витримано. Тим більше, що тістечко дуже зручне у приготуванні і дуже смачне. В будь-якому випадку краще приготувати один вид випічки – чи то печиво, чи то тістечка, чи то торт, аніж купувати гори непотрібу із сумнівним складом, я ніяк не можу збагнути як якісне печиво, для прикладу, може коштувати 30 гривень за кілограм у роздрібній торгівлі. Ну кожен живе так, як йому зручно, мені зручно поділитися з вами рецептом. По суті - це всім відома Картошка, тільки з грильяжними крихатми і у шоколадному корпусі, а якщо зробити ці тістечка мініатюрними, то вони будуть як цукерочки: На 10-12 тістечок: Для грильяжу: 150гр. горіхів 50гр. цукру Для бісквіту: 2 яйця 60гр. борошна 60гр. цукру Для глазурі: 100гр. шоколаду від 54% 60гр. масла Для тістечок: Всі бісквітні крихти – 150гр. Весь грильяж – 200гр. 100гр. масла кімнатної температури 8гр. какао Глазур Для початку робимо грильяж. Підсушуємо на сухій сковорідці горіхи, охолоджуємо. Цукор розтоплюємо в сотейнику до світло карамельного кольору, не мішаємо, додаємо горіхи, тепер можна перемішати силіконовою лопаткою так, щоб всі горішки були в карамелі. Виливаємо все на силіконовий ковбик чи форму. Даємо повністю охолонути, тоді ламаємо грильяж на шматочки і пробиваємо в блендері до крихт. Розмір залежить від ваших вподобань. Печемо бісквіт: яйця збиваємо з цукром не менше 10 хвилин до стійкої маси, просіюємо борошно, перемішуємо і випікаємо при180С до золотистого кольору 20-25 хвилин. Готовий бісквіт підсушуємо в духовці, поламавши його шматочками., охолоджуємо. Пробиваємо блендером до утворення крихт. Якщо у вас є готовий бісквіт, то його просто підсушуємо і пробиваємо блендером. Змішуємо крихти бісквітні з грильяж ними, додаємо масло, какао, перемішуємо. Утвориться маса, з якої формуємо наші тістечка. Кладемо їх в морозилку на 1 годину. Для глазурі розтоплюємо шоколад з маслом, перемішуємо до однорідного стану. Підморожені тістечка занурюємо в глазур і викладаємо на пергамент. Глазур схоплюється миттєво. Такі тістечка можна скласти в гарну коробку, прикрасити бантом і буде дуже симпатичний подарунок! А це що можна ще приготувати на Пасху: Тетяна Хвиль Переглядів: 1094
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |