Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:38 15.02.2018 Млинці для фарширування (ГОСТ)Жаль, что я не фея.... Такую бы жизнь себе нафеячила... Поки ще триває Масляна встигну поділитися ще одним рецептом млинців. Ну погодьтеся – млинців багато не буває! Тим більше, що в кожного свій смак і уподобання, тому потрібно шукати «свій» рецепт. Ще один важливий момент – різні млинці підходять для різної мети: одні смачно їсти зі сметаною, другі – фарширувати м»ясною начинкою, треті ідеальні підходять для бульйону чи салату, тобто як не крути, а вибирати доводиться. Сьогодні я з млинцями по ГОСТівському рецепту, це млинці прекрасно підходять для фарширування, вони мають нейтральний смак, деяку «резиновість», що для фаршируванні дуже доречно. А ще – ці млинці смажаться лише з одного боку, на цей бік кладеться начинка, загортається і обсмажується несмаженим боком, і тут з»являються такі маленькі звабливі пухірці, що так апетитно похрумують! 416гр. борошна 1040гр. молока чи води (краще брати навпіл) 83гр. яйця 25гр. цукру 8гр.солі
Яйця, сіль і цукор розмішати, додають половину кількості рідини, всипати борошно і розмішуємо до утворення однорідної маси, постійно підливаючи залишок рідини. Готове рідке тісто пропускаємо через сито і смажимо на одній стороні, знімаємо і охолоджуємо. Готові млинчики фаршируємо улюбленими начинками і обсмажуємо в олії. Дуже просто, дуже легко, а, головне, смачно! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
Ну і ще кілька рецептів: Тетяна Хвиль Переглядів: 691
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |