Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:40 21.09.2017 Пиріг з грушамиУмение вовремя “включить дуру” – главный признак женской мудрости Не перестану повторювати, що немає нічого домашнішого, ніж чаювання з солодощами власного приготування! Тим більше, що переважна кількість рецептів абсолютно доступна і в плані інгредієнтів, і в плані часу. Ось і сьогодні у мене такий рецепт пирога з грушами. Родзинкою саме цього пирога є те, що груші в процесі випікання не перетворюються на пюре, а робляться немов шматочки желе. Однозначно рекомендую! На форму 24 см в діаметрі: 4 яйця 300гр. борошна 200гр. кисломолочного продукту (йогурт, кефір, кисле молоко) 200гр.цукру 150 гр. вершкового масла кімнатної температури 1ч.л. розпушувача 500гр. груш (можна більше) Для початку масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, знову збиваємо, додаємо кефір, знову збиваємо. просіюємо борошно з розпушувачем і теж додаємо до майбутнього тіста. Груші нарізаємо довільною формою, додаємо до тіста, викладаємо у форму. Випікаємо при 180С 30-40 хвилин до золотистого кольору. Охолоджуємо, зверху можна присипати цукровою пудрою. Гарячий чай і шматочок осіннього пирога – прекрасний початок осіннього дня! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Ну а це підбірка рецептів пирогів з нашого записничка на будь-який смак Ожиновий пиріг з кокосовим штрейзелем Мексиканській шоколадний пиріг (пісний) Перевернутий абрикосовий пиріг Сливовий пиріг з горіховою скоринкою Цільнозерновий пиріг з ягодами Тетяна Хвиль Переглядів: 829
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |