Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 16:21 04.04.2017 Паска родом з МілануСуществует много способов сделать карьеру, но самый верный из них — родиться в нужной семье. Наближається велике свято, і я хочу поділитися рецептами нових, смачних та цікавих пасок. Не знаю як у мене складеться з часом, чи встигну викласти всі заплановані рецепти, але буду намагатися. Сьогодні Міланська паска, рецепт Юлії Висоцької з книги «Плюшки для Лелика». Про цю паску я весь «мозок з»їла» своїй кумі, вона має його спробувати – дуже смачно, рецепт «без заморочок», завжди вдається. Сміливо раджу всім, не пошкодуєте! На дві пасочки приблизно по 350гр: 375 гр.борошна 125гр.масла кімнатної температури 2 яйця 1 жовток 125гр. родзинок 40гр. цукру (реально замало, я брала 100 гр.) 18гр. свіжих дріжджів 95мл молока дрібка солі Думаю немає потреби нагадувати, що продукти мають бути найвищої якості і однакової кімнатної температури, на кухні не має бути протягів, у вас має бути гарний настрій і позитивні думки. Почали! Відразу відклали по 1 ч.л. молока і яєчного жовтка, цим ми змажемо пасочки перед випіканням. Дріжджі, цукор і тепле молоко змішуємо, просіюємо половину борошна, додаємо 1 яйце, сіль, вимішуємо кілька хвилин. Додаємо залишок борошна, ще 1 яйце, залишок жовтка, половину масла, вимішуємо ще кілька хвилин, додаємо залишок масла. Вимішуємо 10 хвилин комбайном, 20 хвилин якщо місите руками. Вийде гладеньке, шовковисте, немов лаковане тісто. Тісто кладемо у змазану олією миску, накриваємо рушником і залишаємо підходити. Це займе не менше години. Тісто гарно піднімається, додаємо до нього промиті, просушені родзинки, перемішуємо. Тісто викладаємо у форми для випічки змащені олією, накриваємо рушником і даємо підійти ще годину. Змазуємо молоком з жовтком і випікаємо при 190С 35-40 хвилин. Готові панетоне виймаємо дуже акуратно з форм і кладемо набік або на подушку, або на складений кілька разів махровий рушник. Це робиться, щоб не зім»яти дуже ніжне тісто. Якщо печете в паперових формах, то так і кладете. Прикрашаємо улюбленою глазур’ю і чекаємо на свято! В нашому записничку можна знайти ще й інші рецепти до пасхи, наприклад такі: Тетяна Хвиль Переглядів: 942
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |