Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:34 14.08.2018 Медове парфеЕсли мужчина приготовил для вас обед и в салате содержится более трех составляющих, считайте, что у него серьезные намерения Сьогодні Медовий Спас, дуже спекотний день, тому буде не дивно, якщо я поділюся рецептом смачного морозива – медове парфе. Легке в приготуванні, не потребує спеціальних гаджетів, мінімум продуктів – рекомендую! На 4-6 порцій: 3 жовтка 4ст.л. меду (краще брати нейтральний на смак) 1ст.л. лимонного соку (опціонально) 400мл вершків від 33% Жовтки викладаємо в жаростійку миску, додаємо мед, лимонний сік і заварюємо на водіній бані до кремоподібного стану. Постійно помішуємо. Готовий крем повністю охолоджуємо. Вершки збиваємо до стійких пік і акуратно підмішуємо холодний медовий крем. Викладаємо в лоточки і ставимо в морозилку мінімум на 4 години. Я лимонний сік не додавала, а взяла 2,5 ложки меду акації. Це так же смачно як і просто! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Морозиво з персиковою карамеллю Чорносмородинове морозиво з лавандою Тетяна Хвиль Переглядів: 640
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |