Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 22:30 11.07.2016 «Ліниве» морозивоСпека повернулася, а з нею і можливість зробити морозиво. А що робити, коли можливість є, а бажання щось робити якось не дуже? Робити ліниве морозиво – таке смачне, прохолодне, а, головне, зовсім просте у виконанні, найважче в цьому рецепті – очікування. А так всього-навсього два інгредієнта: вершки та згущене молоко. Причому і тут є вибір – беремо звичайне молоко – отримуємо пломбір, а беремо варене – отримуємо карамельне морозиво. Я правда, ускладнила собі життя та зварила молоко сама, ну не довіряю я магазинному. На 6 великих порцій (ну хто ж їсть морозиво маленькими порціями?): 500мл вершків від 33% 150мл згущеного молока
Для згущеного молока: 500мл молока 200гр.цукру 0,5ч.л.соди
Раптом хтось захоче зварити молоко, то звичайне молоко змішуємо з цукром та содою, доводимо до кипіння та варимо до коричневого кольору, приблизно хвилин 40 – годину. Готове молоко охолоджуємо. Холодні вершки збиваємо до стійких пік, додаємо потрібну кількість згущеного молока (регулюємо на свій смак), ще раз збиваємо, викладаємо у лоточки, заморожуємо. Таке морозиво перемішувати не потрібно. Дуже класне морозиво! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 862
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |