![]() Рубрики
![]() ... |
Тетяна Хвиль 12:44 21.06.2018 Парфе з вишнею та білим шоколадомЧтобы стать женственной, надо быть мужественной А я знову із морозивом, смачним морозивом-парфе з вишнею та білим шоколадом. На 6 порцій: 300мл вершків від 33% 100гр. білого шоколаду 3 яйця 75 мл молока 100гр. цукру 1ст. вишні без кісточки Цукор, молоко, яйця змішуємо в каструлі і ставимо на водяну баню. Помішуючи варимо до загустіння. Вийде такий собі заварний крем, додаємо поломаний шоколад, перемішуємо до розанення шоколаду. Повністю охолоджуємо. Вершки збиваємо до стійких пік, обережно підмішуємо крем, додаємо вишню і викладаємо у форму. Дуже зручно використовувати силіконову форму для кексів. Ставимо в морозилку не менше ніж на 4 годин. Десерт має повністю замерзнути. Потім виймає з форми, ріжемо гарячим ножем порційно і подаємо! Готується дуже швидко, з»їдається ще швидше. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
Я тут вирішила зареєструватися <в інстаграмі, буду там теж ділитися смачними рецептами, тож можна теж заглядати, уже є рецепт смачнючих пиріжків і рецепт начинки з чорниці, яка не витікає. Кому цікаво – ласкаво прошу.
А це ще кілька рецептів морозива: Морозиво з персиковою карамеллю Чорносмородинове морозиво з лавандою Тетяна Хвиль Переглядів: 1141
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |