Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:00 06.08.2018 Ванільне морозиво Гордона РамзиМужчина пьет в трех случаях: когда плохо - от горя, когда хорошо - от радости и когда все нормально - от скуки Щось забула я про морозиво, на фотографувала стільки видів, аж не знаю яким ділитися. Напевно почну з геніального Гордона Рамзи. Це тато Пекельної кухні, його ресторани мають 16 зірок Мішлена, міліонер, який не залишає своїм дітям спадку, оскільки хоче, щоб вони всього добилися самі, і просто харизматичний чоловік. Його рецепти завжди лаконічні і прості в технології. Це перший рецепт морозива, де я кількість цукру не змінювала, на мій погляд – це просто ідеально. На 4-6 порцій: 250мл молока 250мл вершків від 33% 50гр. цукру 6 жовтків 1 стручок ванілі Зараз мало хто може собі дозволити на одне морозиво використати цілий стручок ванілі (в нашому місті один стручок коштує 85 грн.), тому я взяла і простий цукор в повному обсязі замінила ванільним (у мене натуральний, якщо брати штучний ванілін, то треба бути обережним – у великих кількостях він гірчить). У каструлі змішуємо цукор, яйця, молоко і вершки, і нагріваємо поки не розчиниться цукор. Далі постійно помішуючи на найменшому вогні варимо, поки суміш не стане загусати. Не можна доводити до кипіння, оскільки все згорнеться! Готова суміш перевіряється на зворотній стороні ложки – борозна, проведена пальцем залишається сухою. Виливаємо в суху миску і закриваємо плівкою «в контакт», даємо повністю охолонути. Охолоджену суміш виливаємо у морозивницю і готуємо згідно інструкції або виливаємо у лоток і перемішуємо кожні 20 хвилин впродовж години. Морозиво у мене вийшло яскраво-жовтим через те, що бралися домашні яйця. Таке морозиво, на мій погляд, не потребує жодних топінгів, посипок і навіть фруктів – адже це просто смачне домашнє морозиво, що може бути краще? Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
Морозиво з персиковою карамеллю Чорносмородинове морозиво з лавандою Тетяна Хвиль Переглядів: 720
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |