Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 22:19 29.03.2017 Пряний оселедецьМаска для лица: Берется квашенная капуста. Укладывается на тарелочку. Поливается маслицем. В рюмочку наливается водочка. Водочка выпивается, капусточка съедается... Лицо блаженно улыбается и свежеет. Хто про що, а лисий про гребінець. Так і я – знову з оселедцем домашнього посолу. Рецепт дуже класний, риба получається надзвичайно ароматна і смачна, структура її залишається дуже ніжною (при «мокрому» посолі рибне м»ясо набагато щільніше). Однозначно рекомендую, ми , наприклад, так солимо постійно і «зраджувати» цьому рецепту не плануємо ( поки не знайду щось краще, якщо таке існує!). На 1 кг свіжомороженого оселедця: 1кг риби 70гр. морської солі КРУПНОГО помолу 1ч.л. суміші перців горошком 1 бутон гвоздики 1 лавровий листок 1 ч.л.цукру 3 лимона 2 цибулини 100мл Нерафінованої олії Спочатку робимо ароматну сіль: перець, гвоздику, лаврушку розтираємо в ступці, додаємо сіль, перемішуємо. Оселедців розморожуємо, миємо, не потрошимо. Насипаємо трохи солі в жабри, залишком суміші натираємо рибу з усіх сторін, викладаємо в скляну ємність черевцями доверху. Залишаємо на ніч при кімнатній температурі, потім ставимо в холодильник на добу і можна пробувати. Все що не зробите з цього оселедця вийде прекрасним, але хочу порадити один варіант: Цибулю нарізаємо на півкільцями, присипаємо цукром, трохи відтискаємо. Лимони теж ріжемо на півкільцями, змішуємо з цибулею. Оселедець потрошимо, нарізаємо шматочками, змішуємо з цибулею та лимонами, приправляємо олією і залишаємо на кілька годин. Можна подавати, головне не забути про пару моментів: сіль крупного помолу, спеції перетираємо власноруч, олія нерафінована, і буде вам смачно! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Ну а це підбірка всіх рецептів з оселедцем в нашому записничку: Оселедець в гірчичному маринаді Тетяна Хвиль Переглядів: 752
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |