Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:00 22.10.2018 Фокачча на яблучному соціЯ вообще баба рисковая: врать люблю, а бегать не умею Зараз італійської кухнею, випічкою нікого не здивуєш, але я все-таки спробую. Фокачча – лепешка з тіста, проста як дрова, але кілька маніпуляцій – і у нас вишукана закуска під келих вина в гарній компанії, і ніхто ніколи не дізнається, що тих маніпуляцій було на раз-два. Фішкою саме цього рецепту є використання яблучного соку для тіста, дуже вдалий хід, як на мене. На форму діаметром 24 см: 345гр. борошна 100гр.яблучного соку (звичайного, з пакету) 200гр. холодної води 30гр. оливкової олії 1ч.л. солі 1ч.л.цукру 15гр. свіжих дріжджів Добавки- у мене моцарелла 100гр. і кілька в»ялених слив з тим»яном і часником З»єднуємо у мисці дріжджі, цукор, яблучний сік, розмішуємо до розчинення дріжджів, додаємо воду, олію, сіль, борошно. Ретельно вимішуємо, тісто буде вологим, рідким, так має бути. Закриваємо плівкою миску і залишаємо в холодильнику на 8-12 годин. Миску з тістом виймаємо і залишаємо при кімнатній температурі на 4 години. Тоді форму змазуємо олією, викладаємо тісто на всю форму, додаємо добавки на свій смак. Даємо постояти ще 2 години і печемо при 210С, 20-25 хвилин до золотистого кольору. Що до добавок, у мене були моцарелла і в»ялені сливи, можна взяти бекон і смажену цибулю, можна часник і розмарин, можна ароматний сир і білий перец, можна грушу і дор блю, можна копчений чорнослив і грецькій горіх, а можна забити на всі ці манси, присипати хлоп»ями морської солі і теж буде класно. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
Вермонтській хліб Джефрі Хамельмана Тетяна Хвиль Переглядів: 717
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |