Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:59 21.02.2019 Запечений печінковий паштетВозьмите замуж: готовлю хорошо, голова не болит, шуба уже есть! Багато хто не дооцінюють печінку, будь то теляча, свиняча, індича чи куряча. Є безліч міфів і застережень щодо користі даного субпродукту. Згідна, але і користь теж є, особливо, якщо ви впевнені в якості печінки. Якщо є можливість придбати якісний продукт, цим обов’язково варто скористатися. Я, наприклад, готую паштет, дуже зручно, коли немає часу на повноцінний сніданок, то шматочок паштету на хліб дуже виручає. А коли вводила дитині прикорм, то паштет з печінки (дитяча його версія) були першим Finger foodом, поряд з морквою та броколі. 0,5кг печінки (ви і без мене знаєте, що краще брати телячу) 0,5 кг свинини нежирної 200гр. сала 2 великі цибулини 1 велика морква 3 яйця 2 ст. л. манки під ніж Сіль, перець за смаком М’ясо, печінку, сало, ріжемо шматочками. М’ясо, сало, моркву і цибулю кладемо в каструлю, додаємо стакан води, сіль, перець і варимо до готовності м’яса. Додаємо печінку і тушкуємо ще 15 хвилин. Перекручуємо все на м’ясорубку чи за допомогою бленд ера, додаємо яйця, манку, все перемішуємо, виправляємо на сіль, перець. Форму для запікання застеляємо пергаментом так, щоб захопити всі сторони, викладаємо паштет і запікаємо приблизно 30 хвилин при 180С. Готовий паштет охолоджуємо у формі, тоді виймаємо і подаємо. Ну а це ще кілька варіант страв з субпродуктв: Терин з печінки у винному желе Тетяна Хвиль Переглядів: 905
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |