Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:38 23.02.2018 Оселедець по-голандськіЗа ночь столько мыслей накопилось.... Прямо и не знаю с какой глупости день начать... Думаєте, що це черговий рецепт чергового оселедця? Ні, оселедець черговий, а рецепт інший, дуже незвичний і цікавий. Фішка рецепту полягає у повній відсутності солі, це такій голандській штрих. Ви ніколи не зможете сказати чи сподобається таке, поки не спробуєте. На 0,5л банку: 1 великий морожений оселедець 4 ч.л. цукру 1 велика морква 1 велика цибулина 0,5 лимона 3-4 лаврових листочка Чорний перець Оселедець розморожуємо, філіруємо і ріжемо шматочками. Моркву натираємо на велику тертку, цибулю ріжемо тоненькими кільцями, лимон ріжемо колечками. На дно банки викладаємо трошки моркви, пару кілець цибулі і колечко лимона, кілька шматочків оселедця, лаврушку. Зверху присипаємо 1ч.л.цукру, присипаємо чорним перцем і так чередуємо всі шари, притискаємо, закриваємо банку і залишаємо в холодильнику на 2-3 доби. Перед подачею можна присмачити оселедець нерафінованою олією і, за бажанням, оцтом та сіллю. Але спочатку спробуйте в оригінальному вигляді, можливо вам сподобається? Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! А це більш традиційні варіанти: Оселедець в гірчичному маринаді Тетяна Хвиль Переглядів: 757
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |