Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:22 06.11.2017 Качина печінка з цитрусовій глазуріВсе! Худею... кефир купила... сейчас оладьи жарить буду Для мене страви з субпродуктів завжди були чимось другорядним, таким, що не заслуговує ані краплини уваги. Ну печінковий паштет зробити, шлуночки потушкувати зі сметаною чи шашлички з сердечок – все. Але коли я більш детально та глибоко почала цікавитися кулінарною історією італійської кухні, то була настільки вражена їх майстерністю та вмінням готувати саме субпродукти, причому не тільки пташині, а й великої рогатої худоби. Особисто для мене це стало відкриттям, а крім того ще й поповнилося щоденне меню нашої сім»ї. Всі рецепти дійсно смачні і прості, а ще, що не менш важливо, недорогі. Почну з качиної печінки в цитрусовій карамелі. Як звучить? А насправді, це просто, швидко і смачно. На 4 порції: 600гр. печінки (качина, куряча, індича) 1 великий апельсин 1 ст.л. цукру 1ч.л.солі 1 ч.л. вершкового масла Мінімалістичний набір, правда? Для початку печінку, промиємо, просушуємо і швидко обсмажимо на олії, буквально по одній хвилині. Не лякайтеся, вона лишиться напівсирою, просто залишаємо її на тарілці. На чистій сковорідці розтоплюємо вершкове масло,ь додаємо цукор, сіль. Віджимаємо з апельсина сік і теж додаємо на сковорідку, випарюємо 3-4 хвилини і починаємо закладати печінку. Тримаємо по парі хвилин з кожної сторони. Все готове, подаємо відразу, найкраще із зеленим салатом та шматочком підсушеного багету, а якщо додасте келих вина, то цілком логічно, що звичайна вечеря перетвориться у романтичну, а це завжди приємно! Готувати легко, а готувати для близьких ще приємно!!! В нашому записничку не так багато рецептів з субпродуктів, але є: Терин з печінки у винному желе Тетяна Хвиль Переглядів: 718
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |