Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 12:12 13.09.2017 Скумбрія-гриль з соусом «Гремолата»Проблема современной моды – натянуть мини-юбку на макси-попу Поки ще погода деколи нас балує, не можу не поділитися рецептом прекрасного соусу Гремолата, який ідеально підходить до гриль-страв, будь-то риба чи м»ясо. До стейка-медіум це просто пісня, але в мене була скумбрія, що теж досить і досить непогано. На 4 порції: 1 скумбрія 1 великий пучок петрушки 1 великий лимон 3 зубчика часнику 100мл олії, краще оливкової сіль за смаком, перець краще брати білий чи рожевий Рибу миємо, просушуємо паперовим рушником, змащуємо тоненьким шаром олії, солимо, перчимо з усіх боків. Відправляємо або на вугілля, або в духовку до готовності. Для соусу всі інгредієнти пробиваємо в бленд ері до кашоподібного стану. Виправляємо за своїм смаком на сіль, перець. Викладаємо рибу, додаємо соус. На мій смак це просто самодостатній обід або вечеря – поживно, легко, а, саме головне, корисно. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
А це ще кілька рецептів:
Ну а це швиденько на гарнір Тетяна Хвиль Переглядів: 874
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |