Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"

Популярне

Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (2636)

На Рівненщині 87 жителів Сарненського району повернуть у бюджет понад 700 тис. грн незаконно отриманих субсидій (1863)

Торт "Жіночі примхи" (2721)

На Рівненщині сповістили про штормове попередження (1580)

У Рівному побили директора ринку (1380)

На Рівненщині за гостинність чоловік поплатився життям (1151)

У Рівненському районі із ножовими пораненнями госпіталізовані троє молодиків (1037)

Чи безпечно проживати в Рівному вище 9-го поверху? (1094)

В Рівному на лінію вийшов відремонтований тролейбус (1061)

Лінива капуста (рецепты) (5541)

До Корецького монастиря не повернулася черниця (1012)

Рівненщину відвідав Олег Ляшко (862)

На Рівненщині брат зарізав брата (956)

На Рівненщині затримали винуватця смертельної ДТП, який зник із місця пригоди (889)

На Рівненщині сталася сутичка між правоохоронцями і бурштинокопачами (842)

Минулої доби унаслідок чотирьох ДТП на Рівненщині постраждали п’ятеро осіб (905)

На Сарненщині син власниці магазину застав грабіжника на місці злочину (918)

Через двадцять днів обласна рада може отримати нового голову (новости) (864)

Небезпека для маленьких рівнян (808)

У Рівному пішохід потрапив під мікроавтобус (894)

Крильця "Баффало"
Тетяна Хвиль
16:51 08.05.2014

Крильця "Баффало"

В переддень довготривалих вихідних хочу запропонувати рецепт курячих крилець, що підходить як для мангалу, духовки, так і для фритюрниці. Крім цікавого смаку самих крилець, до них додається ще не менш смачний та цікавий соус.

Розрахунок на 1,2-1,5кг крилець. Крильця чистимо, відділяємо крайню фалангу (її не використовуємо), розрізаємо крильце на два.

Для маринаду ми змішуємо 0,5л кефіру, 2ч.л. гірчиці, 0,5ч.л. соуса табаско (я замінила на таку ж кількість меленого червоного перцю), 0,5ч.л. солі. Все змішуємо мисці, Додаємо крильця і залишаємо на кілька годин (краще на ніч).

Далі існує три варіанта: смажимо крильця у фритюрі; запікаємо у духовці; смажимо на мангалі. Який би варіант ви не обрали, головне – довести крильця до готовності.

Поки готуються крила, ми робимо соус «Баффало»: в сковорідці розтоплюємо 60гр. масла, 2ст.л. коричневого цукру (можна брати і звичайний). Коли цукор розтопиться повністю, додаємо 3ст.л. томатної пасти, 100мл води, дрібку червоного перцю, солимо до смаку. Як закипить – додаємо 2 зубочки часнику. Знімаємо з вогню.

Готові крильця викладаємо у миску, додаємо соус «Баффало», перемішуємо, залишаємо на 5-10 хвилин.

Готуємо соус «Блю-чиз»: 50гр будь-якого сиру з пліснявою (Дор Блю, Дана Блю, можливо хтось візьме і Рокфор), 150мл нежирної сметани або натурального йогурта збиваємо блендером. Виливаємо в соусник, викладаємо крильця на блюдо, і насолоджуємося, насолоджуємося, насолоджуємося!!!!!!!

Готувати легко, а готувати для близьких ще приємно!!!

Часник – натуральні природні ліки проти більшості хвороб, в ньому міститься більше 400 корисних і потрібних речовин: білки, жири, вітаміни (А, групи В, З, D, Е), мікроелементи і макроелементи (йод, калій, натрій, кальцій, магній, селен, кремній, фосфор), антиоксиданти, антикоагулянти, фітонциди.

Специфічний аромат часнику додає ефірне масло, яке володіє сильною протизапальною, протигрибковою і антипаразитарною дією. Завдяки великій кількості антиоксидантів, які входять до складу часнику, ця рослина володіє унікальними омолоджуючими і регенеруючими властивостями. Часник відмінний препарат для імунітету, він в багато разів підсилює природні захисні сили організму, робить його стійким до основної частини різних бактерій і патогенних мікроорганізмів. Дію часнику можна порівняти з дією антибіотиків широкого спектру, від нього гинуть віруси, грибки, бактерії, і глистові інвазії.

Перераховувати всі корисні властивості і дію, яку надає часник на організм можна довго: він покращує регенерацію тканин, очищує шкіру, покращує ріст і якість волосся, володіє бронхолітичними властивостями, відхаркувальною дією (його широко застосують при лікуванні бронхолегеневих захворювань і туберкульозу). Високий вміст таурину дозволяє підтримувати постійність внутрішнього середовища організму, таурин керує роботою клітинних мембран, утримує зовні кліток натрій, усередині калій і магній, тобто він є природним сечогінним засобом.

Часник підвищує апетит, стимулює роботу всього шлунково-кишкового тракту, регулює секрецію травних залоз, пригнічує процеси бродіння і гниття в кишечнику, володіє спазмолітичною дією (його застосовують при проносах). Часник очищає гнійні рани, прискорює загоєння.

Беззаперечною перевагою часнику є його властивості антихолестеринів і протипухлинний ефект. В результаті тривалих досліджень було виявлено, що препарати часнику в середньому зменшують вміст холестерину в організмі на 12%. Причому часник діє в основному на «поганий» холестерин, який закупорює судини. Споживання часнику сприяє розрідженню крові, речовини, що містяться в часнику, не дають кров’яним пластинкам скріплюватися між собою, що перешкоджає утворенню тромбів і знижує вірогідність «зсідання крові».

Часник прекрасно впливає на судини в головному мозку, також очищаючи їх від бляшок холестеринів і тромбів, що покращує функціонування мозку і імунної системи. Його використовують для профілактики і лікування старечого недоумства і хвороби Альцгеймера. Часник сприяє зниженню артеріального тиску, і має гарний вплив на роботу серця.

Часник можна вживати у будь-якому вигляді: сирим, вареним, пареним, товченим, у вигляді соку. Що найцікавіше, після теплової обробки деякі корисні властивості часнику посилюються, роблячи його ще більш дієвим. Часник широко використовують в приготуванні різних медичних препаратів і біологічно активних добавок. Для тих, хто хоче уникнути специфічного запаху, можна приймати таблетовані екстракти часнику.

Не менше корисно вдихати ефірне масло часнику, в період епідемій грипу, ОРЗ і ОРВІ можна розставляти в приміщенні блюдця з нарізаними зубчиками часнику.

Часник можна їсти всім, незалежно від віку і статі, а також від наявності яких-небудь захворювань. Необхідно регулювати дозу, при значному споживанні часнику може з’явитися діарея і метеоризм. А прийом часнику в кількості більше 20 г в добу може викликати внутрішню кровотечу.

Протипоказанням до вживання часнику є лише загострення виразкової хвороби шлунку і дванадцятипалої кишки та гострий гломерулонефрит. Також не рекомендується вживати часник годуючим матерям, оскільки в молоці може з’явитися специфічний аромат і присмак, що може не сподобатися малюкам.

Тетяна Хвиль, Р-Р

Крильця

Крильця

Крильця

Система Orphus
<<- Попередня статтяНаступна стаття - >>

Переглядів: 821

Додайте коментар:

защитный код
Рівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон  гривеньРівненські фахівці виявили у селищній раді фінансових порушень на понад мільйон гривень (2636)
Спеціалісти управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели планову ревізію селищного бюджету фінансово-господарської діяльності Млинівської селищної ради Млинівського району ...
Рівненщину відвідав Олег ЛяшкоРівненщину відвідав Олег Ляшко (862)
Двадцять сьомого квітня в нашій області перебував лідер Радикальної партії Олег Ляшко....
Де у Рівному перекриватимуть рух транспортуДе у Рівному перекриватимуть рух транспорту (289)
Інформація учасникам дорожнього руху щодо проведення Дня Європи в місті Рівному 19 травня 2018 року...
Радивилівський хлібокомбінат «нагосподарював» майже на два мільйони втратРадивилівський хлібокомбінат «нагосподарював» майже на два мільйони втрат (225)
Фахівці Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели державний фінансовий аудит діяльності Державного підприємства «Радивилівський комбінат хлібопродуктів» і виявили низку...
У Рівному зупинять рух автотранспортуУ Рівному зупинять рух автотранспорту (335)
Увага! 9 травня з 10:30 буде зупинено рух автотранспорту...
У ДТП на Рівненщині загинув водій мікроавтобусаУ ДТП на Рівненщині загинув водій мікроавтобуса (203)
Сьогодні, 15 травня, близько шостої ранку на автодорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу села Богдашів сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода....
Дуже смачні пиріжки з картоплеюДуже смачні пиріжки з картоплею (22)
Брелок для ключей – это небольшое устройство, позволяющее потерять все ключи одновременно...
На Рівненщині поліцейські оперативно затримали нападників за розбійНа Рівненщині поліцейські оперативно затримали нападників за розбій (81)
Близько о пів на п’яту ранку сьогодні, 17 травня, троє невідомих осіб у балаклавах проникли на територію навчального закладу села Мирогоща Дубенського району....

Сайт міського голови Рівного


Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"

Рекламна газета "Об`ява"



Пишіть тут, про те, що Вас цікавить, ідеї, теми. Заходьте, тут буде кльово!



ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2016    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.