Рубрики
... |
Хвиль Тетяна 15:55 23.11.2018 Тосканській крем-суп з квасоліПока не узнала, что про меня говорят, никогда бы не подумала, что так интересно живу! Я сьогодні із супчиком. Густим, гарячим, по-справжньому зимовим, навіть не віриться, що рецепт придумали у сонячній Тоскані, настільки він вписується в наш зимовий пейзаж. Набір продуктів не лякає, він абсолютно доступний, навіть без додаткового походу до магазину. На 6-8 порцій: 2 л курячого або овочевого бульону 350гр.квасолі 1 середня цибулина 1 середня морквина 2 зубчики часнику 1ст.л. сушеного коріння селери, пастернака 100мл вершків 10% Сіль, перець за смаком Квасолю замочити на ніч, зранку воду злити, залити свіжою водою і варити до повної готовності. Варимо без солі, щоб квасоля швидше і краще розварилася. Цибулю ріжемо кубиком, часник подрібнюємо, пасеруємо до прозорості, додаємо натерту моркву та корінці, пасеруємо ще 5 хвилин. Додаємо квасолю, тримаємо на середньому вогні ще 5 хвилин. Викладаємо все в каструлю, заливаємо бульйоном, солимо, перчимо за смаком, доводимо кипіння і додаємо вершки, як закипить, знімаємо з вогню і пробиваємо погружним блендером до однорідного стану. Для подачі дуже класно підсмажити на сухій сковорідці шматочки хліба, cприснути їх олією і присипати крупною морською сіллю. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
А це ще супчики і до супчику: Хвиль Тетяна Переглядів: 642
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |