Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:56 25.04.2018 ЛавашНекоторые люди как облака. Как уйдут - сразу такой приятный день Впевнена, що шашлично-шпикачково-барбекю сезон вже розпочали усі. Хороша погода, яскрава зелень та аромат квітучих дерев просто манить на природу. М»ясо, овочі, зелень і лаваш – прекрасний акомпанемент хорошій компанії . Саме про лаваш і піде сьогодні мова. Так це ж просто – заходиш в магазин і купуєш. Але ми не шукаємо легких шляхів – готуємо лаваш дома. Це не просто легко, а дуже легко. На 18 шт діаметром 20 см: 10 гр. свіжих дріжджів 1ст. теплої води 1ст.л. олії 1ч.л. солі 1ч.л. цукру 2,5-3 ст. борошна Розводимо дріжджі у воді, додаємо сіль, цукор, олію, борошно (спочатку 2,5 стакана) і замішуємо тісто. Довго не місимо, тільки щоб все зібралося в кулю. Даємо відпочити хвилин 20 і вимішуємо до однорідного стану. Даємо відпочити тісту 1 годину. Ділимо тісто на порційні шматочки, підкачуємо їх в кульки і залишаємо на 5 хвилин. Розкачуємо дуже тоненько. Розігріваємо сковорідку без олії і смажимо кожен лава шик буквально по хвилині-півтори з кожної сторони. Готові лаваші в рушничку складаємо в стопочку. Зберігати треба в пакеті пр. кімнатній температурі, не більше двох діб, потім починають тверднути краї. Ну а коли лаваші готові залишиться тільки загорнути в них щось смачненьке і вперед! Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! А це рецепти для пікніків: Ну а це швиденько на гарнір Тетяна Хвиль Переглядів: 834
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |