Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:33 11.08.2017 Кукурудза-грильЯкщо у жінки в руках качалка, то це не факт, що будуть пиріжки Напередодні вихідних хочу нагадати прекрасний спосіб приготування кукурудзи. Це настільки смачно, наскільки ж і просто. Варимо кукурудзу до готовності, це 15 хвилин після того, як закипить вода. Варити краще в несоленій воді, щоб качани залишалися м»якими. Даємо кукурудзі охолонути. Це дуже зручно зробити ввечері. Масло кімнатної температури розтираємо із сіллю, часником, додаємо дрібно порізану петрушку. Качани викладаємо на решітку і смажимо на вуглях. Ми спочатку смажимо м»ясо (сьогодні це дуже соковиті кебаби), а на залишках жару доводимо качани, буквально по 5 хвилин з кожної сторони. Відразу з вогню кожну кукурузку шедро натираємо масляною сумішшю. На 10 качанів знадобиться 100 масла, 3-4 зубчики часнику, невеликий пучок петрушки, сіль до смаку Якщо не полінуєтесь, то таке літнє задоволення і подяка близьких буде вам нагородою. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!!
А це ще кілька варіантів для вашого гриль-меню:
Ну а це швиденько на гарнір Тетяна Хвиль Переглядів: 841
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |