Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24625)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3989)

Ванільне морозиво з пармезаном (3540)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3516)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3339)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3267)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3163)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3052)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3098)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3037)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2992)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2875)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Відгадка + рецепт
Тетяна Хвиль

10:35 19.12.2018

Відгадка + рецепт

Каждый раз, когда мне делают комплимент, сомневаюсь: то ли бороться за правду, то ли остаться женщиной…

Якось цікаво виходить – люди готові платити гроші за якісь товар, а коли пропонуєш цей самий товар безплатно – мінімум реакції. Але учасники моєї загадки є, і переможці теж є, тому я можу назвати правильну відповідь – ШТОЛЛЕН, такий різдвяний, святковий, з історією, настроєм, дуже атмосферний! А так як це було запрограмовано подарунком, то й штоллен я спекла шоколадний, щоб було ну зовсім святково. Переможців у нас два, перший – це пані Оксана, другий – це пані Вікторія, дівчата прошу подзвонити мені (0980565477), щоб домовитися про передачу подарунків. Дякую всім, хто взяв участь, мені такий формат дуже сподобався, тому будемо його продовжувати.

Ну а я ділюся рецептом:

На 2 штоллена вагою приблизно 500гр.:

200гр. борошна

50гр. мигдалю (можна фундук)

2ст.л. какао

150гр. шоколаду від 58%

100гр. цукру

150гр. творогу (бажаного від 9%)

75гр. вершкового масла кімнатної температури

1ч.л. розпушувача

2 яйця

300гр. суміші сухофруктів і цукатів

100мл рому

дрібка солі

Для оформлення:

75гр. масла розтопленого

100гр. пудри

Всі сухофрукти і цукати добре промиваємо, за потреби ріжемо дрібним кубиком і заливаємо ромом на кілька годин, краще на ніч, а в ідеалі на кілька місяців. Одну половину шоколаду розтоплюємо, другу – подрібнюємо, творог протираємо через сито і змішуємо, додаємо сухофрукти і подрібнений шоколад.

Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця. Просіюємо борошно з какао і розпушувачем, додаємо сіль, змішуємо. Додаємо сирно-шоколадну масу і обережно вимішуємо руками.

Формуємо овал, складаємо його на більшу сторону меншою, це наш штоллен. Випікаємо при 180С 45-50 хвилин. Готові гарячі штоллени щедро змазуємо розтопленим маслом і дужу-дуже щедро присипаємо цукровою пудрою. Даємо повністю охолонути і загортаємо у фольгу чи пергамент, даємо визріти 2-4 тижні, тоді штоллени найкраще розкриють свій смак.

Ми не чекали зовсім – свій штоллен «приговорили» як тільки він охолонув, було смачно і дуже шоколадно!!!

А це ще трошки різдвяної випічки:

Різдвяна коврижка

Штоллен Рішара Бертине

Творожний штоллен

Пряний кекс

Leckerli (пряники)

Пряники нашого дитинства

Makowiec zawijany

Шоколадне поліно

Тетяна Хвиль

Відгадка + рецепт

Відгадка + рецепт

Відгадка + рецепт


Переглядів: 1258


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (8)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (9)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (10)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (10)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (32)
...
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (13)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (32)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (57)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.