Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:35 19.12.2018 Відгадка + рецептКаждый раз, когда мне делают комплимент, сомневаюсь: то ли бороться за правду, то ли остаться женщиной… Якось цікаво виходить – люди готові платити гроші за якісь товар, а коли пропонуєш цей самий товар безплатно – мінімум реакції. Але учасники моєї загадки є, і переможці теж є, тому я можу назвати правильну відповідь – ШТОЛЛЕН, такий різдвяний, святковий, з історією, настроєм, дуже атмосферний! А так як це було запрограмовано подарунком, то й штоллен я спекла шоколадний, щоб було ну зовсім святково. Переможців у нас два, перший – це пані Оксана, другий – це пані Вікторія, дівчата прошу подзвонити мені (0980565477), щоб домовитися про передачу подарунків. Дякую всім, хто взяв участь, мені такий формат дуже сподобався, тому будемо його продовжувати. Ну а я ділюся рецептом: На 2 штоллена вагою приблизно 500гр.: 200гр. борошна 50гр. мигдалю (можна фундук) 2ст.л. какао 150гр. шоколаду від 58% 100гр. цукру 150гр. творогу (бажаного від 9%) 75гр. вершкового масла кімнатної температури 1ч.л. розпушувача 2 яйця 300гр. суміші сухофруктів і цукатів 100мл рому дрібка солі Для оформлення: 75гр. масла розтопленого 100гр. пудри Всі сухофрукти і цукати добре промиваємо, за потреби ріжемо дрібним кубиком і заливаємо ромом на кілька годин, краще на ніч, а в ідеалі на кілька місяців. Одну половину шоколаду розтоплюємо, другу – подрібнюємо, творог протираємо через сито і змішуємо, додаємо сухофрукти і подрібнений шоколад. Масло збиваємо з цукром, додаємо яйця. Просіюємо борошно з какао і розпушувачем, додаємо сіль, змішуємо. Додаємо сирно-шоколадну масу і обережно вимішуємо руками. Формуємо овал, складаємо його на більшу сторону меншою, це наш штоллен. Випікаємо при 180С 45-50 хвилин. Готові гарячі штоллени щедро змазуємо розтопленим маслом і дужу-дуже щедро присипаємо цукровою пудрою. Даємо повністю охолонути і загортаємо у фольгу чи пергамент, даємо визріти 2-4 тижні, тоді штоллени найкраще розкриють свій смак. Ми не чекали зовсім – свій штоллен «приговорили» як тільки він охолонув, було смачно і дуже шоколадно!!! А це ще трошки різдвяної випічки: Тетяна Хвиль Переглядів: 829
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |