Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:29 29.12.2017 Густий гарячий шоколадХоча погода і не сприяє гарячим насиченим напоям, я все ж ризикну запропонувати рецепт густого гарячого шоколаду від американського кухаря Ен Барелл (я її обожнюю!!!). Це настільки по-дитячому смачно, що ми готуємо його щонеділі, і мій чоловік ні разу, ні разу не забувся купити молока. На 4 порції: 3 стакана молока 0,5ст. згущеного молока 3 ст.л. цукру (я не додаю, і так дуже солодко виходить) 2 ст.л. какао хорошої якості 2ч.л. крохмалу Ваніль, кориця за смаком Трохи холодного молока відливаємо в стакан. Остальне молоко доводимо до кипіння, додаємо згущене молоко, в холодне молоко додаємо какао, цукор і крохмаль, перемішуємо. Шоколадну суміш додаємо до гарячого молока, постійно помішуючи доводимо до кипіння і на маленькому вогні тримаємо хвилини 2-3, щоб трохи загусло. Подаємо відразу, за бажанням можна додати ваніль, корицю, <маршмелоу чи <зефірки, а для дорослого варіанту буде доречною крапелька рому чи коньяку. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 756
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |