Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 14:11 15.12.2017 Салат з маринованими грибамиХотите полюбоваться загадочной улыбкой Моны Лизы, не посещая Лувр? Спросите у жены, куда она дела вашу зарплату… Вже колись розповідала, що не є прихильницею салатів-мішанок, заправлених тоннами майонезу. Але кілька все ж таки готую, правда вони без картоплі, сухариків, і заправку я роблю або гірчичну, або йогуртово-майонезну. Сьогодні салат з маринованих грибів, думаю, що раптом ви розкладете такий салат в пісочні корзиночки чи воловини, то він точно принесе різноманітність на святковий стіл. На 6-8 порцій: 400гр. маринованих шампіньонів 4 варених яйця 4 середніх свіжих огірка 1 велика цибулина 250гр. вареної кукурудзи (у мене заморожена, можна взяти консервовану) 100гр.йогурту 100гр.майонезу 1ст.л. лагідної гірчиці Все дуже просто: продукти ріжемо дрібним кубиком, для заправки все змішуємо і заправляємо салат. За смаком додаємо сіль та перець. Для мене в салатах, де присутні яйця головним завданням є правильно їх зварити, щоб не було сірого кольору на жовтках і яєчного запаху. Про те як правильно варити яйця я вже писала – завжди ідеальний результат виходить. А так все просто та смачно. Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 892
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |