Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:12 08.04.2016 Чипси з мойвиИ запомните, девочки! Что молодой, красивый, умный, богатый, весёлый и не жадный - ЭТО ШЕСТЬ РАЗНЫХ МУЖИКОВ! У мене сьогодні навіть пісний рецепт (згадала про піст), правда я не знаю в які дні можна їсти рибу, але нехай буде. Це чипси з мойви. Чому саме з мойви? Просто я дуже люблю смажену мойву, але як тільки уявлю це запах, вся любов пропадає. Але ж риби все одно хочеться, тому я просто її запікаю, виходить швидко, без зайвих витрат олії та без брудного посуду. На 4 порції: 1 кг мойви 50гр.борошна сіль, перець Крім хорошої риби в цьому рецепті важливу роль відіграє і якісний папір для випічки, щоб можна було зняти рибку без пошкоджень, я беру «Мелочи жизни» і знаєте, кращого для мене немає, навіть не зовсім дешевий силіконізований папір виявися набагато гіршим. Отже, миємо та чистимо рибу, прибираємо не тільки голову, нутрощі, але й хребет, щоб у нас лишилося лише філе з хвостиком. Ще раз промиваємо, викладаємо на деко, застелене папером. Солимо, перчимо. Присипаємо зверху через ситечко борошном. Випікаємо при 180С° 20-30 хвилин. Чому такий діапазон, тому що це залежить від того, яку рибу ви хочете: більш хрустку чи таку, щоб все-таки нагадувала смажену. Подавати можна як в гарячому вигляді, так і в холодному, з овочами. А ще буде доречним соус «Тартар». Готувати легко, а готувати для близьких ще й приємно!!! Тетяна Хвиль Переглядів: 804
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |