Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:49 30.11.2022 Глазуровані сирочки з білим шоколадомНайкращий десерт для дітей! І корисний сир, і мінімум цукру, і хорошої якості шоколад - ну де тут хоч краплина шкоди? Зуби, карієс? А ніхто ж не закликає їсти тонами - це ж десерт!
400гр. сиру 5% 100гр. масла 82,5% 100гр. білого шоколаду 100мл вершків 20% ванільна паста чи екстракт
Для глазурі: 250гр.шоколаду 56% 25мл олії без запаху (ідеально олія виноградної кісточки)
Сир обов'язково перетираємо через сито. Додаємо масло кімнатної температури, збиваємо міксером до пушкої маси. Вершки нагріваємо до першої пари і виливаємо на білий шоколад, пробиваємо блендером до однорідної маси, додаємо ваніль, охолоджуємо до кімнатної температури. З'єднуємо з сирною масою. Готову суміш викладаємо у формочки, які ставимо в морозильну камеру на 4 години мінімум. Для глазурі розтоплюємо шоколад з олією, виймаємо сирочки почергово і глазуруємо їх в шоколаді. Кладемо на пергамент, щоб глазур застигла. Дефростуємо в холодильнику і можна подавати. Готові нерозморожені сирочки в глазурі можна загорнути у фольгу і зберігати в морозильний камері до 2 тижнів, виймаючи за потреби необхідну кількість. Тетяна Хвиль Переглядів: 710
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |