![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 09:23 17.10.2022 Апельсинова паста зі шматочками цукатівНу взагалі-то це просто знахідка, а не рецепт. По-перше - паста, та сама паста, яку у відомиї буланжеріях додають до тіста бріош, паста дає тонкий аромат і смак. По-друге - цукати, хоча я їх би назвала мармеладками, вони настільки смачні, що моя дочка їх обов'язково додає до пшоняної каші - це просто must-have у нас дома. Робить не дуже швидко, але дуже просто.
1кг апельсинів 2л води питної цукор за вагою вареної маси
Апельсини ретельно миємо з содою в гарячій воді, витираємо насухо. Ріжемо дрібними кубиками, або дольками, для випічки краще кубики, а просто їсти гарніше дольки. Весь сік намагаємося зберегти, виливаємо його разом із шматочками фруктів в каструлю, заливаємо водою і залишаємо на 12 годин при кімнатній температурі.Тоді доводимо до кипіння і варимо 40 хвилин на маленькому вогні, охолодили і знову забули, але вже на добу в холодильнику. Зважуємо цю субстанцію і додаємо таку ж кількість цукру і знову на вогонь на 40 хвилин, розлили в стерилізовані банки. За кілька днів паста загусне до консистенції желе. Тетяна Хвиль Переглядів: 1546
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |