
Тетяна Хвиль
08:49 06.06.2022
Кабачкові роли
Почнемо тиждень з легкої закуски - молоді кабачки, горіхи, сир - влітку просто ідеально на вечерю.
2 невеликі молоді кабачки
50гр. горіхів грецьких
2 зубчики часнику
половина пучка кропу
1-2 ст.л. густого натурального йогурту
150гр. бринзи
100мл молока
оливкова олія
червоний перець у пластівцях
м'ята, кілька листочків
Кабачки ріжемо тонкими, довгими слайсами, солимо і залишаємо на 15 хвилин. Промиваємо і просушуємо, збризкуємо олією і викладаємо на деко. Запікаємо хвилин 5-7, до лекгого золотистого кольору.
Горіхи подрібнюємо. Бринзу заливаємо молоком на півгодини, потім просуємо папером рушничком. Бринзу розминаємо виделкою, додаємо подрібнений часник, зелень, горіхи, солимо і перчимо за смаком, додаємо йогурт. Змащуємо кожен слайс кабачка по всій довжині і скручуємо рулетом. Подаємо відразу.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1579
|
|