
Тетяна Хвиль
09:16 16.05.2022
Печена картопля
Доволі сміливо публікувати рецепт печеної картоплі, але вона дуже смачна виходить, тому ризикну. Тим більше, що катопля - найпопулярніший гарнір, тому рецептів її приготвуання має бути багато, ну щоб не приїдалася.
картопля - 6 штук великих
сметана - 2 ст.л.
сир твердий - 100 гр.
кріп
часник - 2-3 зубчика
сіль
масло - 50 гр.
Для початку картоплю відварити в шкірці, остудити, очистити, порізати навпіл і підсолити.
Сир натерти на тертці, масло кімнатної температури розім'яти виделкою, видавити часник, сметану, зелень, сіль за смаком і добре перемішати.
Намазати половинки картоплі начинкою і розкласти деко, запікати при 180 ° до рум'яної скоринки.
Тетяна Хвиль
Переглядів: 1350
|
|