Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24629)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3992)

Ванільне морозиво з пармезаном (3542)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3518)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3342)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3269)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3262)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3243)

Баклажан-кебаб в духовці (3137)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3182)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3166)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3056)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3101)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3040)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2987)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2940)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3032)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2994)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2876)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Карамельні фроліні
Тетяна Хвиль

10:18 10.12.2021

Карамельні фроліні

Я знову з печивом до вашої святкової коробки. Сьогодні моє улюблене печиво до кави - ідеальний ранковий тандем, щоб день задався на всі 100%. Цікавий карамельний смак та ніжна структура не залишають байдужим, а аромат свіжозвареної кави просто виступить акомпанементом. Для дітей, звісно, кава не підійде, але ж нас завжди виручить молока або какао, я вже розповідала про те, що вчені назвали ідеальний напій для печива - це молоко. Карамельні фроліні від Омара Бузі готуються легко.

415гр. борошна

335гр.масла

165гр.цукру

40гр.вершків 33%

40гр.коричневого цукру

2гр.солі

какао, шоколадні крихти для оздоблення

В каструльку з ручкою і товстим дном насипаємо приблизно одну третину цукру, ставимо на вогонь і чекаємо, поки він розплавиться. Не помішувати! Додати ще цукор, дати розплавитись і ввести останню третину. Каструлю взяти за ручку і нахиляти з боку в бік, щоб цукор розподілився рівномірно, повністю розплавився і набув золотистого відтінку. Ввести вершки в каструльку, додати сіль і почати енергійно змішати вінчиком у однорідну масу. Обережно, дуже піниться. Тому, перш ніж вливати вершки, їх потрібно підігріти, щоб уникнути розбризкування через різницю температур з карамеллю. Зняти каструльку з вогню, продовжуючи енергійно збивати вінчиком. Почати додавати масло нарізане однаковими за розміром кубиками-поступово, порціями, намагаючись тримати однорідну структуру суміші. Не допускати розшарування маси – згортання карамелі та відділення олії. Дати карамелі охолонути.

Готуємо тісто:

До коричневого цукру просіюємо борошно і додаємо карамель. Швидко замішуємо тісто, поки воно стане однорідним і гладким. Довго не місіть, інакше печиво стане твердим. Ділімо тісто на 4 рівні частини, скочуємо з кожної ковбаску діаметром 3 см, загортаємо в плівку і відправляємо в холодильник на кілька годин (від 4 до 12) для кристалізації.

Оформляємо ковбаски змастивши яйцем і обвалявши в пудрі какао, шоколадній крихті. Зручно це робити прямо на плівці, де загорнуті ковбаски. Після цього знову загорнути ковбаски в плівку та охолодити годину в холодильнику, або 25 хвилин у морозилці. Я не змащувала яйцем, тісто жирне, до нього все чудово прилипло і так.

Порізати холодні ковбаски на маленькі рівні диски завтовшки 1-1,5 см, злегка придавити центр пальцем і викласти на деко.

Випікати у розігрітій духовці при температурі 180°C протягом 15 хвилин.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1627


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (27)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (29)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (27)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (28)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (26)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (37)
...
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (37)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (60)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.