Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 17:34 13.10.2021 Торт «Apfelmuss»Якщо хочете спробувати ніжність на смак, то цей торт саме для цього і створений! Нереальна ніжність, свіжість і просто насолода. А ще, порівняно з іншими тортами, бюджетний і простий в приготуванні. Однозначно рекомендую!
ТІСТО
вершкове масло 120 г борошно 80 г крохмаль кукурудзяний 80 г розпушувач 8 г сіль дрібка яйце 3 шт цукор 80 г ванільний цукор 10 г
КРЕМ:
яблука кисло-солодкі 700 г (знадобиться 350 г пюре) вершки 33% 450 г цукрова пудра 50 г ⠀ Готуємо яблучне пюре будь-яким зручним способом - я знімаю шкірку, ріжу яблука в тарілку і запікаю в мікрохвильовці. Пробиваю блендером, відміряю 350гр. і охолоджую в холодильнику. ⠀ Для тіста: На 7 аркушах пергаменту зі зворотного боку намалювати кола діаметром 18 см. Вершкове масло розтопити і охолодити. Просіяти разом борошно, розпушувач і крохмаль, додати сіль. Яйця збити до появи пишної піни. Додати цукор, ванільний цукор і на максимальній швидкості збити 10-12 хв до пишної, світлої маси. Вона повинна стікати з вінчика, залишаючи чіткий слід. Знизити швидкість міксера і, продовжуючи збивати, влити акуратно вершкове масло. Ввести порціями борошняну суміш і перемішати лопаткою. Тісто розділити на 7 однакових частин. Викласти кожну частину на пергамент, розподілити по всій площі намальованого кола, трохи виходячи за його контури. Випікаємо 6-7 хв при 200 °С до легкого зарум'янювання. Важливо не перепекти коржі. Готові коржі обрізати під необхідний діаметр, акуратно зняти з пергаментного паперу, обрізки зберегти. ⠀ Для крему: Збити холодні вершки з цукровою пудрою до стійкої щільної маси. Додати холодне яблучне пюре, перемішати до однорідності. Подрібнити в крихту обрізки коржів. Перемазати кожен корж готовийм кремом, поставити торт на годину в холодильник. Через годину вирівняти боки і обсипати торт крихтою. Тепер ставимо на ніч в холодильник. Тетяна Хвиль Переглядів: 805
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |