Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 11:51 01.10.2021 Вершкові булочкиЩо в мене не відняти, то це любов до випічки - хліб, булки, слойки, батони, багети - все люблю пекти, для мене взагалі робота з тістом як релакс, але не завжди вистачає часу на щось громіздке, тому шукаю рецепти, в яких смакові якості не залежать від часу, затраченого на ведення тіста. От, наприклад, вершкові булочки прекрасна альтернатива хлібу - на маслом помазати на бутерброд, і просто з джемом вприкуску до чаю.
500 гр. борошно в/г 230 гр. води 1 яйце 40 гр. вершкове масло кімнатної температури 30 гр. цукру 25 гр. сухого молока 10 гр. солі 25 гр. дріжджі пресовані
Змішати всі і вимісити тісто до гладкого стану. Залишаємо на 1 годину відпочити. Поділити тісто на шматочки по 65-70 гр., округлити і вкласти в змащену маслом форму, щоб бічні сторони булочок майже торкалися одне одного. Під час випічки вони з'єднаються і при цьому буде мінімальна кількість скоринки. Залишаємо на повну розстойку, це займає близько години-півтори при 20С. Перед посадкою в духовку змастити розтопленим вершковим маслом, випікаємо при 205с протягом 15-18 хвилин, після духовки відразу знову змастити розтопленим вершковим маслом, залишити охолоджуватися. Тетяна Хвиль Переглядів: 938
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |