Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:36 13.09.2021 Сливовий джем з прянощамиНе складається цього року в мене з закрутками, кілька баночок джему, соусу до м'яса та сиру, ну, можливо, ще в'ялені помідори - це і будуть мої запаси. Сьогодні про сливовий джем, нічого аж занадто в ньому неає крім набору прянощів, який і робить погоду.
1кг слив 800гр.цукру 1 лайм 1 зірочкка бадьяну 1 палочка кориці 2-3 зернятка кардамону
Сливи миємо, сушимо, звільняємо від кісточок, викладаємо в каструлю і засипаємо цукром, залишаємо на ніч. Зранку довели сливи в сиропі до кипіння, знімаємо пінку! Додаємо спеції і варимо на маленькому вогні хвилин 30, постійно помішуючі. Дивимося консистенцію джему, якщо густина влаштовує, то закінчуємо варку. Пам'ятаємо, що коли джем охолоне, він ще загусне. Вливаємо сік лайма і додаємо цедру, перемішуємо, тримаємо ще 5 хвилин і знімаємо. Розкладаємо в стерильні банки і закриваємо кришками, даємо повністю охолонути. Прянощі краще вийняти. Тетяна Хвиль Переглядів: 700
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |