Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 13:17 24.03.2021 Бочок в прованському стиліСьогодні рецепт сала, точніше підчеревини чи бочка, який з успіхом замінить на бутербродах ковбасу, а якщо взяти м’ясний бочок, то таке цілком можна давати дітям. Мою увагу на цей рецепт привернула доця. Ми на вихідних зранку любимо дивитися кулінарні передачі, от в одній з них «готуємо разом», моя дитина і побачила бочок в правнському стилі, дивилася-дивилася, а потім каже: Хочу таке! Ну якраз все було в наявності чому б і не спробувати? Беремо бочок (біля 1 кг), заливаємо його водою так, щоб покрила на два пальця, додаємо порізану велику цибулину, 3-4 зубчики часнику, букет гарні, 1ч.л.солі, кілька горошин чорного і духм'яного перцю. Доводимо все до кипіння і на маленькому вогні варимо 1,5 години. Даємо охолонути в цьому бульоні, виймаємо, просушуємо серветкою і натираємо сумішшю сушеного часнику іц прованських трав, загортаємо в харчову плівку і залишаємо в холодильнику годин на 8. Все, тепер можна пробувати Тетяна Хвиль Переглядів: 654
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |