Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:52 11.02.2021 Курячі гомілки запечені з булгуромВиявляється крупу можна не тільки варити, а й запікати. І це тільки покращує смак крупи, особливо, коли запекти її з м'ясом та спеціями, щоб вона увібрала в себе всі соки і аромати. Та й посуду за цим методом доведеться мити менше. У мене булгур з курячими гомілкам - смачно, бюджетно, низькокалорійно, ситно. На 3 порції: 6 гомілок 120гр. булгура сирого 1 зубчик часнику 1 маленька цибулина 100гр. столового йогурта сіль, перець за смаком
Гомілки промити, висушити, посолити, поперчити, додати йогурт і залишити хвилин на 30 (можна і на ніч). Крупу промити. Цибулю спасерувати до легково золотистого кольору, додати подрібнений часник і підразу перемішати з крупою. У форму запікання викласти булгур, на нього гомілки з маринадом. Залити водою так, щоб вона покривала булгур на 1 палець зверху. Закрити фольгою і поставити в духовку при 180С на 35-40 хвилин, потім фольгу зняти і допекти до рум'янцю на гомілках. За бажанням після зняття фольги можна покласти кілька томатів-черрі або порізаний болгарський перець, прикрасити зеленню і подавати гарячим. Тетяна Хвиль Переглядів: 809
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |