Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 09:55 29.01.2021 Ельзаський салатЧас повертатися до салатів, тим більше, що можна зробити ситний салат цілком правильним в сенсі здорового харчування, і часу на витрачається зовсім небагато. Особливо, коли є готові складники, от у нас від запеченої курки завжди залишається філе, ну чомусь не заходить воно в такому вигляді! А от на сендвічі чи в салат -ідеально. Сьогодні пропоную спробувати справжній зимовий салат - Ельзаський. Беремо хрумкий салат типу Айсберг, я цього разу взяла пекинку (верхня частина), миємо, рвемо на шматочки, зверху викладаємо розібрану на волокна курку, порізані мариновані огірочки, зелене кисло-солодке яБлуко. Ріпчасту цибулю ріжемо тонкими пелюстками, заливаємо кип'ятком на кілька секунд, зливаємо воду. Готуємо заправку: 2ст.л. олїі, 1ст.л.яблучного оцту, 1ч.л.меду, 1ст.л.гірчиці змішати, додати ошпарену цибулю. Заправку акуратно розподілити по салату, прикрасити дрібнопорізаною зеленню. Як розумієте всі пропорції залежать від ваших уподобань - але приблизно на 1 качан салату айсберг чи пекінки: одне одиарне філе, половинка яблука, одна цибулина, 3-4 корнішончика. Тетяна Хвиль Переглядів: 808
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |