![]() Рубрики
![]() ... |
![]() Тетяна Хвиль 11:56 25.01.2021 Шоколадна панакота з йогуртомДуже ніжний і легкий десерт, після свят саме те, що треба – солоденького все одно ж хочеться. Все як завжди дуже просто, легко і варіативно – змінюємо гіркий шоколад на білий, молочний чи рубі, додаємо ваніль або корицю чи, можливо, настоюємо вершки на апельсинових цукатах – все в руках нашої буйної фантазії! На 6-8 порцій: 200мл вершків від 33% 300мл йогурту (хорошого, густого) 70гр. гіркого шоколаду 70гр.цукру 8гр.желатину+48гр.води
Желатин залити водою і відставити. Вершки з цукром довести майже до кипіння, але не кип’ятити. До вершків додати желатинову масу, перемішати, вилити на шоколад поки ще гаряче, знову перемішати, щоб шоколад повністю розтанув, додати йогурт і пробити все погружним блендером. Розливаємо по формочкам і в холодильник на кілька годин. Якщо десерт планується за кілька днів, то можна розлити в силіконові форми і поставити в морозилку, тоді за хвилин 20 до подачі вийняти і сервірувати. Тетяна Хвиль Переглядів: 838
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |