Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа -

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (1150)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (712)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (648)

Закуска із запечених баклажанів (638)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (636)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (616)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (615)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (583)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (595)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (588)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (578)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (579)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (578)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (576)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (561)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (547)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (542)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (528)

Ванільне морозиво з пармезаном (512)

Баклажан-кебаб в духовці (494)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Зефір на сухому білку швидкої стабілізації
Тетяна Хвиль

12:05 29.12.2020

Зефір на сухому білку швидкої стабілізації

Ще один рецепт в нашу святкову коробку солодощів. Зефір. При чому зефір на сухому білку, що робить його абсолютно безпечним навіть для найменших ласунів. А ще зефір треба готувати за день-два до вживання, щоб маса встигла стабілізуватися. Зефір саме за цим рецептом стабілізується вже за хвилин 30-40, тож з нього вийдуть чудові банкейки чи зефіро-сендвічі. Ну про вариативність смаків я навіть писати не буду – їх обмежує тільки ваша фантазія.

180гр. пюре (фруктове, ягідне, мікс)

8гр. альбуміну (сухий білок)

100гр.цукру

Пюре змішуємо з альбуміном, залишаємо хвилин на 20, тоді додаємо цукор, розмішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Цю суміш збиваємо до стійких пік.

100мл води

9гр. агар-агару

225гр. цукру

Воду з агар-агаром доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо сироп до 110С(щоб за вінчиком тягнулися «нитки»).

Гарячий сироп акуратно, тоненькою цівкою вливаємо в масу, що збивається в міксері. Намагаємося, щоб сироп не потрапив на вінчики. Далі масу збиваємо, поки температура її не впаде до 50градусів, сама маса має стати щільною, блискучою і має залишатися впевнений слід від вінчика. Перекладаємо зефірну масу в кондитерський мішок з насадкою і відсаджуємо зефірки. Найкраще відсаджувати на силіконовий коврик. Даємо стабілізуватися кілька годин (час стабілізації залежить від рівня вологості в приміщенні, температури). Але за 40 хвилин вже можна спробувати домашній зефір. Зефір склеюємо попарно і обкачуємо в суміші цукрової пудри і крохмалю 1:1. Якщо робите яблучний зефір, раджу додати до пудри трішки кориці.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 159


Додайте коментар:

защитный код

У Рівненській ОВА розповіли про соціальні гарантії для родин захисниківУ Рівненській ОВА розповіли про соціальні гарантії для родин захисників (26)
Перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін розповів про соціальні гарантії для родин захисників під час...
Рівненська область забезпечена сполученням громадського транспорту на понад 90%Рівненська область забезпечена сполученням громадського транспорту на понад 90% (25)
Про це розповів начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та додав, що це один з кращих показників в Україні...
У Здолбунові під колесами автобуса загинув пішохідУ Здолбунові під колесами автобуса загинув пішохід (33)
Чоловік у темну пору доби на неосвітленій ділянці дороги, у темному одязі та без світлоповертальних елементів переходив проїзну частину поза межами пішохідного...
Ягідне пташине молокоЯгідне пташине молоко (38)
...
Рівненські волонтери доставили чергову допомогу в обласну дитячу лікарнюРівненські волонтери доставили чергову допомогу в обласну дитячу лікарню (34)
Щороку у центрі відновного лікування Рівненської обласної дитячої лікарні лікують понад тисячу дітей. Кращі фахівці реабілітовують немовлят, які народилися передчасно, діток з ураженнями...
Нагадування від СБУ мешканцям РівненщиниНагадування від СБУ мешканцям Рівненщини (39)
СБУ нагадує мешканцям Рівненщини про кримінальну відповідальність за несанкціоноване поширення інформації щодо переміщення або дислокацію Збройних сил...
На Рівненщині створюють швейне виробництво, яке експортуватиме одяг до ЄС та СШАНа Рівненщині створюють швейне виробництво, яке експортуватиме одяг до ЄС та США (63)
Інвестори продовжують обирати Рівненщину. Торгово-виробнича група «Текстиль-Контакт» планує створити в обласному центрі швейне...
16 шкільних автобусів закупили для громад Рівненщини16 шкільних автобусів закупили для громад Рівненщини (42)
Їх придбали за кошти держсубвенції на умовах співфінансування. Про це повідомив начальник Рівненської ОВА Віталій...

Погода
Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

ПіКа -   ПіКа - (С) 2013-2022    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.