Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (24627)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3989)

Ванільне морозиво з пармезаном (3540)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3517)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (3341)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (3315)

Закуска із запечених баклажанів (3268)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (3261)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (3241)

Баклажан-кебаб в духовці (3135)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (3179)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (3164)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (3053)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (3099)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (3038)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2984)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2939)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (3031)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2992)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2876)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Зефір на сухому білку швидкої стабілізації
Тетяна Хвиль

12:05 29.12.2020

Зефір на сухому білку швидкої стабілізації

Ще один рецепт в нашу святкову коробку солодощів. Зефір. При чому зефір на сухому білку, що робить його абсолютно безпечним навіть для найменших ласунів. А ще зефір треба готувати за день-два до вживання, щоб маса встигла стабілізуватися. Зефір саме за цим рецептом стабілізується вже за хвилин 30-40, тож з нього вийдуть чудові банкейки чи зефіро-сендвічі. Ну про вариативність смаків я навіть писати не буду – їх обмежує тільки ваша фантазія.

180гр. пюре (фруктове, ягідне, мікс)

8гр. альбуміну (сухий білок)

100гр.цукру

Пюре змішуємо з альбуміном, залишаємо хвилин на 20, тоді додаємо цукор, розмішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Цю суміш збиваємо до стійких пік.

100мл води

9гр. агар-агару

225гр. цукру

Воду з агар-агаром доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо сироп до 110С(щоб за вінчиком тягнулися «нитки»).

Гарячий сироп акуратно, тоненькою цівкою вливаємо в масу, що збивається в міксері. Намагаємося, щоб сироп не потрапив на вінчики. Далі масу збиваємо, поки температура її не впаде до 50градусів, сама маса має стати щільною, блискучою і має залишатися впевнений слід від вінчика. Перекладаємо зефірну масу в кондитерський мішок з насадкою і відсаджуємо зефірки. Найкраще відсаджувати на силіконовий коврик. Даємо стабілізуватися кілька годин (час стабілізації залежить від рівня вологості в приміщенні, температури). Але за 40 хвилин вже можна спробувати домашній зефір. Зефір склеюємо попарно і обкачуємо в суміші цукрової пудри і крохмалю 1:1. Якщо робите яблучний зефір, раджу додати до пудри трішки кориці.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1693


Додайте коментар:

защитный код

Наслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районахНаслідки негоди: рятувальники ліквідували наслідки буревію та гасили пожежі у Вараському, Сарненському та Дубенському районах (23)
07 липня на території Рівненської області пройшов буревій, що спричинив численні надзвичайні події, зокрема пожежі та повалені...
На Рівненщині археологи виявили середньовічні похованняНа Рівненщині археологи виявили середньовічні поховання (22)
Середньовічні поховання, намистина, писало, старовинний ключ та фрагменти кераміки Х–ХІІІ століть — саме такі знахідки виявлено під час археологічних досліджень, що тривають у селі Пересопниця...
Новий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єроюНовий театральний сезон у Рівненському драмтеатрі відкриють прем’єрою (23)
Рівненський обласний академічний музично-драматичний театр готується до відкриття нового театрального сезону з гучної...
Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди»Підрозділ КАТ 91 Охтирської бригади отримав позашляховик від волонтерів «Української команди» (24)
«Українська команда» передала черговий позашляховик на передову....
СБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у РівномуСБУ затримала агентку рф, яка на замовлення ворога збиралася підірвати популярний готель у Рівному (23)
Контррозвідка Служби безпеки запобігла кривавому теракту проти цивільного населення на заході України....
Паштет із зеленого горошкуПаштет із зеленого горошку (35)
...
В Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверейВ Рівненському обласному перинатальному центрі відбудеться День відкритих дверей (34)
У суботу, 12 липня, об 11:00 в Обласному перинатальному центрі (вул. Міцкевича, 30, біля готелю «Мир») відбудеться День відкритих...
Вершкові кекси з полуницеюВершкові кекси з полуницею (59)
...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.