Рубрики
• Усі
• Події
• Рецепти
• Політика
• Економіка
• Суспільство
• Бізнес
• Освіта
• Культура
• Спорт
• Корисні поради
• Це цікаво


ПіКа

♥ Додати в "Закладки"


Популярне

У Вараському районі поліцейські виявили посів конопель і вилучили наркотики: розпочато досудове розслідування (23643)

Тертий пиріг з сиром та ягодами (3541)

Ванільне морозиво з пармезаном (3098)

На Рівненщині правоохоронці затримали зловмисника, який продавав автомобілі, призначені для ЗСУ (3122)

Курча запечене по-грузинські (чкмерулі) (2924)

Встановлено особу зловмисника, причетного до умисного вбивства у Рівному (2923)

Закуска із запечених баклажанів (2864)

У Рівному чоловік викрав побутову техніку із орендованих квартир (2861)

У Рівному триває підготовка до опалювального сезону (2851)

Баклажан-кебаб в духовці (2728)

У Рівненській обласній дитячій лікарні відкрили сімейну кімнату (2776)

У Рівненському районі внаслідок ДТП загинув неповнолітній мотоцикліст (2766)

18 нових автобусів курсуватимуть вулицями Рівного (2675)

У Рокитному на збуті марихуани викрили місцевого жителя (2708)

У закладах освіти Рівненщини створюють безпечне середовище (2646)

Правоохоронцю, який застрелив чоловіка у Рівному, повідомили про підозру (2664)

Із російського полону визволили чотирьох військових з Рівненщини (2566)

У Сарненському районі внаслідок ДТП загинули двоє братів (2611)

Освіта Рівненщини проходить випробовування війною (2556)

Рівненські аудитори виявили на комунальному підприємстві порушень та недоліків на мільйони гривень (2495)

#новиниРівне,#новиниРівного,#новини...
Зефір на сухому білку швидкої стабілізації
Тетяна Хвиль

12:05 29.12.2020

Зефір на сухому білку швидкої стабілізації

Ще один рецепт в нашу святкову коробку солодощів. Зефір. При чому зефір на сухому білку, що робить його абсолютно безпечним навіть для найменших ласунів. А ще зефір треба готувати за день-два до вживання, щоб маса встигла стабілізуватися. Зефір саме за цим рецептом стабілізується вже за хвилин 30-40, тож з нього вийдуть чудові банкейки чи зефіро-сендвічі. Ну про вариативність смаків я навіть писати не буду – їх обмежує тільки ваша фантазія.

180гр. пюре (фруктове, ягідне, мікс)

8гр. альбуміну (сухий білок)

100гр.цукру

Пюре змішуємо з альбуміном, залишаємо хвилин на 20, тоді додаємо цукор, розмішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Цю суміш збиваємо до стійких пік.

100мл води

9гр. агар-агару

225гр. цукру

Воду з агар-агаром доводимо до кипіння, додаємо цукор і варимо сироп до 110С(щоб за вінчиком тягнулися «нитки»).

Гарячий сироп акуратно, тоненькою цівкою вливаємо в масу, що збивається в міксері. Намагаємося, щоб сироп не потрапив на вінчики. Далі масу збиваємо, поки температура її не впаде до 50градусів, сама маса має стати щільною, блискучою і має залишатися впевнений слід від вінчика. Перекладаємо зефірну масу в кондитерський мішок з насадкою і відсаджуємо зефірки. Найкраще відсаджувати на силіконовий коврик. Даємо стабілізуватися кілька годин (час стабілізації залежить від рівня вологості в приміщенні, температури). Але за 40 хвилин вже можна спробувати домашній зефір. Зефір склеюємо попарно і обкачуємо в суміші цукрової пудри і крохмалю 1:1. Якщо робите яблучний зефір, раджу додати до пудри трішки кориці.

Тетяна Хвиль


Переглядів: 1453


Додайте коментар:

защитный код

Рівне передало чергову масштабну партію обладнання для військовихРівне передало чергову масштабну партію обладнання для військових (21)
Рівне передало чергову масштабну партію обладнання для військових: 50 дронів, 24 зарядних станцій та 14...
Дев’ять років за ґратами проведе житель Рівненського району за збут метамфетамінуДев’ять років за ґратами проведе житель Рівненського району за збут метамфетаміну (24)
Вартість вилученого за цінами «чорного ринку» становить майже 60 тисяч гривень...
У Здолбунові внаслідок нещасного випадку загинув малолітнійУ Здолбунові внаслідок нещасного випадку загинув малолітній (27)
Учора, 26 березня, дитина випала з вікна п’ятого поверху квартири...
Служба безпеки викрила чергову «ухилянтську схему» на РівненщиніСлужба безпеки викрила чергову «ухилянтську схему» на Рівненщині (25)
Служба безпеки регіону спільно з Держприкордонслужбою викрили ще трьох учасників чергової схеми незаконного переправлення осіб призовного віку через державний кордон...
Салат з бринзою та цукініСалат з бринзою та цукіні (30)
...
У двох медичних закладах Рівного аудитори виявили фінансові порушенняУ двох медичних закладах Рівного аудитори виявили фінансові порушення (37)
Спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області провели ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності двох медичних закладів Рівного і виявили в КНП «ЦПМСД...
"Разом з військовою допомогою Україні треба посилювати і санкції проти росії", - Кличко на безпековому заході в Німеччині"Разом з військовою допомогою Україні треба посилювати і санкції проти росії", - Кличко на безпековому заході в Німеччині (40)
Росію треба позбавити можливості загрожувати Україні та Європі, інакше війна може стати реальністю європейського...
СБУ звертається до батьків: не дайте фсб завербувати ваших дітей для терактівСБУ звертається до батьків: не дайте фсб завербувати ваших дітей для терактів (41)
Служба безпеки України щодня протидіє спробам російських спецслужб завербувати неповнолітніх українців і використати їх як «інструмент» для терактів. Адже зараз росія веде цілеспрямоване полювання на...

Пошук

Кулінарний конкурс

Кулінарний записник
Кулінарний записник Тетяни-чарівниці



Зареєструватися


Газета "Piвне-Ракурс"



Наші новини на Facebook

Наш Топ-100

QRcode
ПіКа   ПіКа (С) 2013-2024    Всі права захищено.
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове.