Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 15:52 11.12.2020 Мигдальне саблеСвята все ближче, тема подарунків , напевно, ще ні в кого не розкрита повністю. Я вже знаю що, кому і коли, але не знаю , де взяти час привести все до спільного знаменника. Поділюся одним з варіантів – коробка з різними видами печива на Миколая. Поки що заплановано чотири вида, а там буде видно, можливо занесе далі. По можливості буду ділитися рецептами, сьогодні мигдальне сабле за рецептом Антоніо Башура, далі можна не пояснювати – довершено до кожного грама. Антоніо пропонує це печиво склеювати попарно домашнім дульче де лече, та мені захотілося просто окунути його в гіркий шоколад, а зверху присипати хрусткими вафлями роялтином, але можна спробувати склеїти попарно печиво вареним згущеним молоком – буде бомба. На велику порцію: 720гр.борошна 360гр.масла 280гр. цукрової пудри 100гр.мигдального борошна 3 великих яйця Дрібка солі Масло кімнатної температури збиваємо з пудрою, по одному додаємо яйця, потмі просіюємо борошно звичайне, додаємо мигдальне, сіль. Швидко замішуємо тісто. Як на мене – тісто виходить ідеальним – нічого додати чи забрати. Тісто швидко розкачуємо між двома листами пергаменту товщиною 3 мм. Разом з папером тісто кладемо в холодильник не менше ніж на 30 хвилин. Тоді дістаємо, вирізаємо довільної форми і випікаємо при 180С 10-12 хвилин. Готове печиво повністю охолодити. Можна склеїти згущенкою, можна розтопити шоколад і занурити печиво до половини і присипати горішками, вафлею чи кокосовою стружкою. Таке тісто можна зберігати в холодильнику 24 години або в морозилці до 3 тижнів. Тетяна Хвиль Переглядів: 969
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |