Рубрики
... |
Тетяна Хвиль 10:58 08.12.2020 Запіканка з цвітної капустиНа мою думку – лінь – рушійна сила прогресу. Прикладом може слугувати рецепт, яким сьогодні поділюся. Збиралась я готувати кіш – відкритий пиріг з пісочного тіста. Але така лінь мене взяла до того тіста, що збиралася я тижня зо два, зрештою плюнула і зробила запіканку. Все те саме, тільки без тіста. Ще й краще вийшло – мінус тісто – мінус калорії. Все як завжди, дуже просто, дуже швидко: 400гр. цвітної капусти 100гр. твердого сиру 4 яйця 150мл молока 150мл вершків від 20% 4ст.л. борошна пшеничного Дрібка мускатного горіха Сіль, перець за смаком Якщо капуста заморожена, то просто розморожуємо. Якщо свіжа, приварюємо хвилин 5. Форму змазуємо маслом, викладаємо порізану капусту. Всі інгредієнти, що залишилися, змішуємо і заливаємо капусту. За бажанням можна ще зверху присипати тертою моцарелою. Випікаємо при 180С 40-50 хвилин, до рум’яної скоринки. Даємо трохи охолонути і нарізаємо. Смачно подавати з соусом тартар або просто салатним йогуртом чи сметаною. Тетяна Хвиль Переглядів: 966
|
Відповідно до статті 26 Закону України "Про інформаційні агентства" право власності на продукцію pika.rv.ua охороняється чинним законодавством України. Будь-яке копіювання, в т.ч. окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення інформації pika.rv.ua, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, суворо забороняється без попередньої письмової згоди з нашого боку. Під час цитування інформації посилання на pika.rv.ua обов'язкове. |